fredag 2 oktober 2009

Mysfredag på Berget

Hej alla fredagsfirare! Gud så skönt att det är fredag, äntligen äntligen. Idag ska jag och min lilla minimums se på Lilla Melodifestivalen. Vi har fixat lite gott till, det blir popcorn och festis till lillan och vin och chilichoklad till mig:). Först ska vi bada bastu. När vi är rena och fina så ska vi hoppa i varsin pyjamas, bädda ner oss i sängen och tända massa ljus. Det ska bli så mysigt. När lillan somnat ska jag försöka hinna måla hatthyllan och kika runt på alla fina bloggar. Här kommer en bild av ett väggord som ska sitta ovanför lillans säng. Den är gjord av duktiga Maud med bloggen My presious home men köpt på Lilla Provence. Stora Fredagskramen till er alla! /Sara

13 kommentarer:

AkH sa...

Det låter riktigt mysigt! Vin och chilichoklad, några av mina absoluta favoriter! Väggordet kommer att bli jättefint över din flickas säng!
Ha en mysig fredagskväll med lilla melodifestivalen, sällskapet och det goa till!
Kram Anna-Karin

lovefriidrott sa...

hej

Åh så skönt det låter.
Här blir det kalorifattigt som vanligt:(
Usch börjar bli lite less nu, vill ju ha min helg belöning...men icke sa nicke. Fast man får blicka framåt och snart är jag där,,,,kanske ,,,förhoppningsvis:)
Ha så mysigt nu ikväll
Kram Sari

Änglarnas hus sa...

Såå underbart det låter!! Bastu skulle jag behöva nu! Fryser såå mycket! Maken tycker att det fortfarande är varmt så jag sätter på värmen och han stänger av..hihi..säkert inte bra för värmesystemet!!
Och mys med lillstumpam också.. :)

Vilket härligt väggord! Skulle passa till mina barn också, även om de är för stora för att uppskatta den nu!!

Jag vill också ha vägg ord..Är den självhäftande eller hur ska du få upp den på väggen?

Ha en underbar kväll nu med de dina!!

Kraam Sanne!

Sari sa...

Åååh, vad skönt att bada bastu!
Det gillar jag! Mor och far har bastu vid deras stuga, men det blir inte så ofta vi är där för att basta, tyvärr.
Ja, det låter som om ni får en jättemysig fredag!
Vilket fint väggord! Fina ord!
Ha det bra! Kram Sari

Lantliv sa...

Det där lät ju supermysigt med minimums....vilken go kväll Ni får...Skall strax gå upp och kolla Idol med mina tre minsta....
Bada bastu sa du...det är härligt...oj vad skönt det låter...
Du vit choklad till mina plommon och spetsade grädden gillade jag...landade gott i mun..Ja det får det bli..
Ha en mys pys kväll med minimums( det var gulligt)
kramis Anne-Lee

Vända blad sa...

Ååå det låter som en kväll helt i min smak! Så mysigt med bastu! Äntligen funkar det med bilderna för mig, jag höll på att bli tokig!
Vilket jättevackert väggord...texten är så fin...
Hoppas du får en riktigt mysig helg!
Kram Maria

promenader på landet sa...

Vilken mysig fredagkväll ni får! Vi har haft barnkalas på Mcdonalds i kväll för hela Isaks klass inte mitt faorit ställe direkt, men barnen var glada! Ha en bra helg! Kram från Maria

Åsa sa...

Så mysigt ni ska ha det. Har precis fått mina småttingar isäng. Tvingade dom att se klart på Idol fast dom bad om att få gå i säng. Vilken hemsk mamma. Dom hade varit på dagis hela dagen och var helt slut.
Vad duktig du är som kan måla efter att ha druckit vin.
Chilichoklad lät inget vidare men har aldrig smakat.
Väggordet blir nog jättefint.

Trevlig helg
Kram Åsa

Änglarnas hus sa...

tack, tack!! vill som sagt ha ett speciellt väggord..ska se om hon kan göra något på beställning.. :)

kramen Sanne!!

Vända blad sa...

Hej igen...jo vi har varit på begravning. Inte det roligaste precis. Han som vi tog farväl av var en nära släkting till min svägerskas sambo och bekant till oss. Det värsta var att han bara var 34. Helt fruktansvärt! Men imorgon är en annan dag, då är det 40-års kalas som gäller!
Kram igen/ Maria

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt bada bastu.vag härligt.Åhhh chilichoklad som är så gott mums.Är det gott med vin till har aldrig provat ?Vad köper du för vin`?Jisses ja Maud gör sä mycket fint så jag skulle vilja ha allt.Vad duktig du är som ska måla.... gulligt namn Minimums.Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~.

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej i natten! Kl är 2 och jag hälsar på hos dig och läser om myset ni haft ikväll :o). Blir glad av värmen man riktigt känner. Men så mycket beröm jag får - blir så glad.

Har precis gjort ett inlägg i min blogg - men jobbat rätt mycket med det - dels med bilder och kort och letat mor och fars favoritmusik....det är deras guldbröllopsdag imorgon och jag vill överraska dem med detta eftersom jag vet att dom läser bloggen :o).

Nu ska jag sussa! Hoppas ni får en fin helg med mycket vila, mys och kanske "loppisar".

Kram gulliga Sara och tack för allt fint du skriver...

Maud

Golden&Vitt sa...

Hej Sara
Guud så mysigt med vin och chilichoklad..mums. Har kikat runt här och vad du har hittat mycket fint hos lilla provence, väggordet är bara för vackert.

Ha en fortsatt mysig helg/annika