fredag 16 juli 2010

Trist hylla blir söt hylla....

....ialla fall tycker jag det men smaken är ju olika som tur är.
Hade en sådan här oanvändbar hylla hemma Vips så blev den vit och fick spets, nu kan jag ju ha den igen Sommartår
I eftermiddag ska vi till goda vänner på ett litet grillpartaj, ha en fin helg alla! Kram /Sara

torsdag 15 juli 2010

Lite loppat och annat smått

Hej Här på Berget har vi prickat in kanonvädret precis till semestern. Ååå så vi njuter! Idag har jag och Mini varit och badat med några vänner. Super trevligt. Var en mycket liten sväng på en stekhet loppis för några dagar sedan. Var inte på hugget alls men några små fynd blev det ändå.
Potta, virkad filt och en vacker bricka fick följa med hem En kompis har fyllt år, detta fick hon Snart har du semester min vän, kärlek till dig!
Nä nu ska jag göra en iskaffe och gotta mig en stund på altanen och sen blir det att grilla. Imorgon ska jag visa mitt senaste målarprojekt tror jag, om jag hinner klart. Ha de gott alla svettiga där ute! Kram /Sara

tisdag 13 juli 2010

Vitt är så fint

Hej alla sommarfirare :) Dagen började med strålande sol så jag och Mini for till stranden. Väl där så blev det molnigt och sedan regn. Nåja vad gör det vi bakade istället så nu har vi chokladbollar, limpor och dajmkaka i frysen. Mums! Så här fint blev det när jag och mamma målade alla furuväggar i stugan vita. Vi är grymt nöjda!
Vardagsrum Kökssoffa Kök Arbetsbänk i köket Matplats Kaminen Vedboden Timringen med bastu och dusch
Nu kikar solen fram igen precis när baket är klart, vilken tur jag har. Då ska jag gå ut igen. Ha de gott alla fina där ute! Kram /Sara

måndag 12 juli 2010

Helgen i bilder

Hej alla! Första dagen på semestern och det är kanonväder :). I helgen var vi i mina föräldrars stuga i Luleå skärgård. Vädret var fint så Mini har badat. Jag och Tobbe åkte på en liten musikkväll på Klubbviken där vi även tältade. Det var en toppen kväll och det var härligt att se solen både gå upp och ner.
Det är så härligt att höra detta skratt! Fiske Naturbilder runt stugan Harunge
Imorgon ska jag visa hur snyggt det blev inne i stugan när vi målade alla väggar vita. Ha de gott alla! Kram /Sara