fredag 4 september 2009

Pyssel och blogghörna

Här sitter jag och bloggar eller pysslar med en kopp kaffe bredvid. Har en liten egen hörna i vardagsrummet. Lådorna är fulla av pysselmaterial och på hyllan har jag korgar och burkar med pyssel. Där kan man hitta det mesta:) Nu bär det snart av till stugan så nästa inlägg på söndag får handla om vad vi gjort där. Trevlig helg!

torsdag 3 september 2009

Hepp....

.....å vips så har lilla bloggen fått tre kolumner. Det var endel kodande men skam den som ger sig. Tur att man gjort lite kod förr i sina dar. Nu återstår bara att klura ut hur man får in bilder dit men det får bli någon annan dag för nu är jag TRÖTT. Det tar på krafterna de här bloggandet:).

Helghandling & hemhjälp

Idag när jag kom instapplandes hemma med 5 matpåsar, 1 påse från bolaget och en trött 4-åring möttes jag av ett skinande rent hem. Det var fullständigt underbart! Tack Laila vår nya städhjälp! Jag är såååå nöjd, hon är bara bäst! Så här mysigt blir det i köket när man varit och handlat:). Nu kan jag laga god mat!

onsdag 2 september 2009

Tjoh paket till mig

Fick paket idag! Detta var i, visst är det lite tidigt för julklappsinslaning men jag äääälskar att göra fina klappar. Det bästa julpysslet tycker jag.

tisdag 1 september 2009

Premiär

Oj så spännande, detta blir premiärinlägget! Så har jag äntligen efter en del funderande skaffat mig en egen blogg så nu är det bara att ladda kameran och sätta igång. Jag tror jag vet vad jag gett mig in på:). Detta känns så kul!