torsdag 8 juli 2010

Ljuva sommartid

Hej och tack för alla snälla ord om vår lilla trädgård! Så underbar det är ute, sitter på verandan i solen och lyssnar på hur vinden susar i träden. Så avkopplande. Nu är det bara 1 dag kvar att jobba sen blir det semester det ska bli jätte skönt. Mini kommer hem imorgon också, äntligen, jag håller på att längta ihjäl mig efter min lilla underbara unge. Igår kväll hade vi en riktigt trevlig utekvällI morgon bär det av ut i skärgården igen. Vi ska troligen även åka iväg till ön bredvid för att lyssna på ett bluesband och träffa lite folk. Vi har en vag plan att vi ska tälta där också, får ser hur det går med det. Ha de gott nu alla och trevlig helg!
Kram Sara

onsdag 7 juli 2010

En liten trädgård finns de på Berget

Hej på er alla och tack för alla goa kommentarer! Här på Berget har vi en liten trädgård. Den har vi inte kunnat nyttja så mycket ännu eftersom det varit kallt, blåsigt och mulet precis hela sommaren men så igår skedde ett mirakel och det blev varmt. Passade på att fota lite som hastigast. Kanske ska nämna att mina fingrar inte är så gröna......de är mest vita av all färg.
Har glömt vad den heter denna härlighet
Daggsalvia
Tobbes drinkbord är förvandlat till nått helt annat, hörde jag lite mutter älskling.....:)
Mitt lilla matlagarställe, fotade dock inte grillarna de var så ofina
Å här en arbetsbänk som fått bli lite rosarutig och prickig
Den här får väl också vara med så det blir rättvist annars kanske den slutar blomma
Här odlar jag mina kryddor
Å så Skrållan mitt i ett språng :)
Trädgårdstomten specialbeställd från Malmberget Sweden
Nu ska jag hoppa in i duschen å göra mig lite fin. Vi ska ut ikväll och ta några glas vin. Ha de gott alla där ute! Kram /Sara