lördag 8 maj 2010

Vilken härlig dag!

Hej alla Vilken härlig dag! Sol och varmt, det har jag verkligen längtat efter. I dag har vi varit flera timmar i skogen jag , Maja och Mini, underbart. Har även putsat alla fönster i huset, sen belönade jag mig själv med ett glas rött på terassen. Lyx! Här kommer några bilder från vår skogsprommenad.
Ha en underba lördagskväll alla där ute! Kram /Sara

onsdag 5 maj 2010

Ser ni den!!!!!

Hej alla ja herre gud vilken lycka, jag och Maja har blivit med blomma!
Ni söderut i vårt avlånga land kanske tycker att det där är småpotatis men här uppe är det ju en skräll. Jag skulle vilja påstå att det rent av prunkar bland snömögel och drivor. Ser ni att smultronplantan också har vaknat, jag är chockad. Sen hittade jag en till.
De är väldigt små och det förstår jag för det är fortfarande minusgrader på nätterna. Brr, borde jag kanske täcka dem med lite bomull i kväll?
Stenarna i min stanbacke har börjat tina fram, det gillar vi! Jag är ju smått besatt av stenar, undra hur många ton jag baxat hem i mina dar.
Så här ser det ut på tomten, en hel del snö fortfarande.
Tack alla ni för era goa och uppmuntrande kommentarer, jag behöver dem verkligen. Ni har kankse noterat att det är strejk i Grekland och alla flyg är inställda, tänk om de inte kan komma hem! Ha de gott! Kram /Sara

tisdag 4 maj 2010

En liten beställning

Hej alla!
Jag har slutat sura och övergått till att deppa nu. Har glömt att berätta att jag gjort en liten beställning från IKEA. Den kommer på fredag:).
Vi behöver en till soffa, ytterligare en ektorp i vitt fick det bli Äntligen har jag fått tummen ur och beställt ny sängram Jag och Maja vi bara går och går för att fördriva tiden, jag kan inte fatta att det BARA är tisdag, hur lång är den här veckan egentligen. Ha de gott alla där ute! Kram /Sara

söndag 2 maj 2010

Jag borde älska mig själv...

....efter som jag känner mig väldigt shabby chic idag. Gammal och nött och vit är jag också efter en hel lång vinter utan sol. Det känns visset, riktigt jädrans tok visset. Här sitter jag medans resten av familjen sitter på ett flyg till Rhodos, fy f-n vad det är synd om mig. Jag tänker ligga och vara apatisk i soffan en vecka eller i alla fall till på Fredag då Mini kommer. Jag borde ju vara van att vara ensam, det har ju liksom varit min grej ett ganska långt tag men detta påminner mig bara om att jag faktiskt HATAR att vara ensammen. Tur att jag har Maja i alla fall, det är en mycket klok dam. Jag ska tvinga henne att kura med mig i soffan (hon föredrar fåtöljen) och ligga sked på kvällen i sängen så jag kan sova (hon föredrar Hannas säng), undra om hon går med på det..........knappast. Ha de gott alla där ute, nu ska gnällisen försöka baxa upp en hund i soffan å räkna inte med något positivt inlägg från Berget på ett tag, jag tänker sura. Kram /Sara