lördag 7 maj 2011

Reportaget

Hej alla
Då var det dagen då vi var i tidningen. Tyckte den duktiga fotografen tagit fina bilder, tack för det! Har fotat av tidningen så den som vill får se.
Länk till TV inslaget har ni här. För att använda webbtjänsten 24Norrbotten Play måste du ha minst version 9.0 av Adobe Flash Player installerad på din dator.
Ha fin helg alla! Kram /Sara

torsdag 5 maj 2011

Fynda på halvapriset, det gillas!

Hej alla! Idag har jag och älsklingen köpt en båtplats i Lövskär, härligt, nu har vi en alldeles egen och slipper låna eller hyra. Detta har vi firat med en god middag och ett glas vin. I Söndags var jag på affären Moster Fin i Alvik, gulliga Lotta stänger nu sin butik och sålde ut allt för halva priset. Jätte tråkigt att hon stänger tycker jag men inte kunde jag motstå att åka dit det förstår ni säkert. Fyndade rejält tycker jag. Här ska ni få se.
Shabby skåp som ska fungera som förvaring för koppar och annat i Lillstugan.

Tidningsställ också till stugan.

Lyktor också till stugan.

Telåda som vi ska ta till stugan

Kuddar 45 kr styck! Vilket pris va!

Hoppas det blir varmt ute snart igen.
Ha de gott alla där ute! Kram
/Sara

måndag 2 maj 2011

Skogsprommis

Hej alla Önskar jag kunde säga att jag tagit en skön skogsprommenad idag men det har jag icke. Det var iskallt och fågelkvittret hördes inte för mina tänder skallrade. Våren kom av sig och här har det till och med snöat idag. Nåja så är det ofta här uppe. I helgen var det dock skönt. Tog lite bilder när jag, Mini, Hanna och Maja var ute och strosade i skogen.
Finaste fröken Maja med ben i munnen

Mini passade så klart på att plurra, men vaddååååå råååååå, jag bara rååååkade

Hanna och Maja pratas vid i backen

Jag och Maja i solen uppe på Berget

Valborgsfirandet avlöpte i lugnets tecken. Vi håller på att göra om på framsidan av huset så vi var för trötta för att orka med något större firande. En prommenad ner till majbrasan blev det och lite god mat. Ha de gott alla där ute! Kram /Sara