torsdag 14 april 2011

Att förvandla utan att det kostar....

.....det gillar jag.
Vad roligt av er att några av er börjar hitta tillbaka till min blogg som legat på is ett tag :). Tack för alla era söta kommentarer :). Det är påsk snart och jag har kikat runt och inspirerats av er andra så jag gjorde lite eget pyssel. Köpte detta på en loppis för ett tag sedan. Såg potentialen i detta mindre fina.
Använde tapetklister och fina vintage papper, målade korgen vit och lade i ett tårtpapper. En klar förbättring i mina ögon.

Sen klädde jag konservburkar i fint papper. Den prickiga ska få en liten vårblomma i sig, den med rosen är fylld med värmeljus och står på byrån och den lilla rosa fick ett gäng tops i sig. Lätt som en plätt och kostade inte mycket. Ha de gott alla där ute! Kram /Sara

onsdag 13 april 2011

Tullipaner blir man ju glad av helt enkelt

Hej alla Min härliga energi gick snabbt över :(. Har varit jätte sjuk sen lördags kväll. Man misstänker salmonella med någon typ av toxisk reaktion. Har inte fått svar på proverna ännu men man har konstaterat att jag har en infektion i kroppen ialla fall. Är helt slut faktiskt men idag är det lite bättre så det går åt rätt håll. Kära svärmor Gunnel skickade blommor, vad glad man blir.
Tulpaner är verkligen en favorit! Ha de gott alla där ute! Kram /Sara