lördag 23 oktober 2010

I hemlighet....

så har ni som kommenterat hos mig tävlat om denna sötis. Detta för att fira att min statistikmätare passerade 20 000 besökare igår. Den första som kommenterade inlägget igår vann så jag säger GRATTIS ANNIKA med bloggen Ditten och datten. Tack alla för att ni besöker mig så flitigt jag blir så glad för alla era söta kommentarer. Annika maila mig din adress på berg.sara@gmail.com så ska jag skicka dig lyktan. Kram /Sara

fredag 22 oktober 2010

Trevlig helg!

Hej! Önskar er alla som kikar in här hos mig en väldigt trevlig helg! Här på Berget blir det bara jag och Mini i helgen. Älsklingen jobbar. Vi har inga större planer, det blir nog mest att mysa och baka. Mini har redan påbörjat fredagsmyset, hon har hoppat i nattlinnet och käkar chips framför datorn.
Överraskning till någon
Mini och Wilma spelar spel
Ha de så gott alla där ute! Kram /Sara

tisdag 19 oktober 2010

Mera skåp

Hej alla.
Har ju så klart hunnit göra om skåpet lite redan. Var ju förbi men favvis affär Lilla Provence som för övrigt ska flytta till Skåne. Buhuuuuu men mest trist är det förstås att ägarinnan flyttar. Så klart kom jag hem med en mängd fint. Dessa hjärtan hängde jag på skåpdörrarna, snörena är shabbade men det syns inte.
Sen vaknade jag en natt och kom på att spegeln i sovrummet skulle passa jätte bra övanför skåpet, för den är målad med samma färg och shabbad på samma sätt. Blev jätte nöjd.
Fågelburen är från Lilla Provence, visst blev den fin där tillsammans med hästen. Gud vad det är mörkt, går ju inte att få en enda vettig bild.
Sen vill jag berätta att jag börjat träna på gym igen. Så himla kul!!!
Ha en jätte fin kväll alla där ute!
Kram
/Sara