lördag 9 april 2011

Storstädning en solig dag....

....varför det kan man undra???? Tja ibland har man bara energi till det hela och nu är det gjort och så fint det blev. Köpt lite nya blommor till köket. Hittade inte nog fina pellisar till vardagsrummet så det får jag spana efter en annan dag. Loppade också. Hittade en så snygg handväska i läder stor och nött för bara 50 kr då blir man glader. Taklökar, heter det så??? Vad de nu än heter så har de flyttat in i min trälåda där jag brukar ha kryddorKöpt nya fårskinnsdynor till stolarna. De har varit så kalla att sitta på hela vintern så nu när våren är här gjorde jag slag i saken. Hahaha en del får visst inte tummen ur :)
Två tjejer som gillar att kramas. Skrållan och Wilma solar, de välkomnar våren de med. Nä nu ska jag börja med maten, älsklingen kommer snart från jobbet. Entrecote och pommes blir det idag å lite beasås. Finemang!
Ha de gott alla lördagsfirare!
Kram
/Sara

fredag 8 april 2011

Bilder från Thailand

Hej
Thailand var underbart :). Bara vi två, det var en fin tid.
Underbart vatten varmt och skönt, inte behövde man gruva sig innan man skulle i :)
Min :), bra utsikt hade jag varje dag :)
Fru Berg solar, behöver jag säga att jag ääääälskar sol...
..å shopping, sjukt billigt.
Varmt, Fru Berg på väg att inte ryggläge på stranden.
Mer bilder kommer senar. Har ju flera kameror och har bara tömt en. Har ju köpt en kamera man kan fota med under vattnet också. Hur kul är inte det!!! På inredningsfronten händer inte mycket. Renovering av lillstugan planeras samt att göra om plattsättning och bro här hemma. Mer om det när det blir vår. Här i norr är det ju massor med snö kvar.
Ha det gott alla där ute.
Kram
/Sara

Hallå vänner :)

Hej alla! Tjohoo fru Berg lever som aldirg förr :). Har haft en lång paus nu men några av er har ju följt mig på face book. Har nyss kommit hem från Thailand så håll utkik snart kommer det bilder därifrån. Kikar bara in snabbt för att önska er alla en underbar helg! Nu laddar jag för återkomst i bloggvärlden! Ha de gott alla där ute! Kram /Sara