lördag 10 april 2010

Snorigt värre

Hej alla! Har visst åkt på en halsinfektion, bihåleinflammation och hosta. Detta har hållt i sig i snart 3 veckor så nu har jag fått medicin. Känner mig fruktansvärt trött och lite nere faktiskt men det går nog över snart. Doktorn tyckte jag behövde semester men det är ju ett bra tag kvar tills dess.
Hittade dessa söta formar på Dollar store idag, 10 kr packen. Rutiga Blommiga Har även köpt mig nya stövlar, det är inte mina ben som modellar utan Minis:)
Brukar ni må illa av penicillin? Själv mår jag illa och känner mig oerhört trött, om jag inte visste bättre så skulle jag tro att jag var gravid:). Ha en fin lördag alla! Kram /Sara

fredag 9 april 2010

Fredagsbak på Berget

Hej alla fredagsfirare. Idag blev det brödbak på Berget. Mini är hemma och har hjälpt till. Älsklingen jobbar så när han kommer hem ikväll ska han få nybakat bröd till fika. Det blev Rågkrossbullar, receptet hittar ni på den fantastiska bakbloggen Bagarstugan. Så här såg det ut när vi bakade.
Ingredienser Degen är klar Jäsning Det ska synas att det är hembakat:) Nygräddat, mums
Ha en mysig fredag alla där ute! Kram /Sara

onsdag 7 april 2010

Vi fortsätter väl på inslaget tema....

...Kärlek. Hej alla! Titta så fint ord jag fick av min vän Nina när jag fyllde år. Sitter som en smäck på sovrumsväggen, de rum där det är mest kärlek för närvarande:). Här på Berget flyttar det in saker på löpande band, det råder viss förvirring hos fröken Berg eftersom jag redan har en hel del SAKER och vart sätter man allt. Allt går med lite vilja, våld och vaselin som det heter. Har till min glädje fått 2 Awarder av två goa bloggisar, Anneli med bloggen Husmys och Sari med bloggen Björnar och Praliner. Tack gulliga ni!!! Till den awarden hör också till att man ska berätta vad som gör en glad. Å det är ju inte svårt men mycket så jag begränsar mig till sex saker. Min underbara familj med tillhörande zoo gör mig överlycklig näst intill odrägligt glad. När andra människor har det gott, då känns det fint. Havet gör mig glad på ett lugnt sätt. God mat Ett gott vin Alla mina fina omtänksamma vänner Jag skickar denna vidare till Anna-Karin med bloggen Hem och Ting, Sanne med bloggen Änglarnas hus och den lilla cykeltokan från Småland med bloggen Cykling min passion Ha de nu gott alla! Snart är det helg igen. Kram /Sara

söndag 4 april 2010

Målarprojekt avslutat

Hej alla! Jag har varit absorberad av min nya kärlek, skåpet i två dagar. Så här såg hon ut när hon flyttade in på berget.
Före Efter Detaljer när det var shabbat och klart
Nu pågår ytterligare ett måleriporjekt men det är Hanna som håller i penseln. Mycket fint blir det, jag ska visa när hon är färdig, duktig tjej det där ska ni veta. Igår hade vi en liten påskfest så idag har det varit en liten seg start men frisk luft och sol piggar upp. Måste bara visa vad som dök upp från Fru Ädel igår. Ljuvligt, passade jätte fint till min klänning. Hon är så duktig på att virka.
Underbart armand
Ha de gott alla där ute, ska försöka hinna besöka er ikväll! Kram på er! /Sara