torsdag 4 mars 2010

Sunshine och en doft av hav

Hej alla där ute! Vilken solig dag vi har haft här i Luleå. En dag med takdropp och snöras. Lycka! Jag har fått 2 awards av 2 fina bloggvänner! Christa med bloggen Angels & Roses och Helen med bloggen Vitt nytt nött. Tack nu blev det ännu mer solsken på Berget:). Jag ger den vidare till alla som inte fått den! Jag och två arbetskamrater var till goa Sari på Lilla Provence idag. Köpte ordet HAV. Det får mig att längta efter sommar.
Lite gråa och nötta bokstäver
Ha de gott alla där ute! Kram /Sara

tisdag 2 mars 2010

Vi drunknar....

....i snö. Det bara vräker ner och stormen yr. När jag kom hem var dock gården skottad och brotaket också. Lycka! Tack älskling du är bara underbar! Här kommer några bilder så ni får se hur det ser det ut i norr, vädermässigt är vårkänslorna långt borta men inombords är det bara solsken:).
Mini på snöhög Är det verkligen här vi brukar sitta i solen och äta??? Lite överhäng på garagetaket:)
Hoppas ni har bättre väder i andra delar av vårt vackra land. Ha en fin kväll alla och tack för era goa kommentarer! Kram /Sara

måndag 1 mars 2010

Lite detaljer i sovrummet

Hej alla! Tänk att här snöar det fortfarande så man har fått lite motion med snöräven. Kan ju behövas. Tänkte visa några bilder från sovrummet.
Sängen har blivit dubbelt så stor:). Nu fattas bara en sängram. Som ni ser har jag inte lyckats måla över tapeten ännu men jag ska. Jag har bara lite annat jag ska först:). Ett urval av alla blommor som växer runt ramen på tavlan.
Ha en fin måndag alla där ute! Kram /Sara