lördag 4 september 2010

Äntligen lite pyssel

Hej alla där ute!
Hoppas ni har en trevlig lördag. Igår fick jag äntligen ett pyssel il, det kom lite oväntat, bara så där :). Man får leka med det man har hemma och det blev papper, snören, spetsar och gamla konservburkar. Gjorde pennburkar till Hannas rum.
Vintage stil på pennburkarna

Tittar man upp i himlen kan man låtsas att det är sommar fortfarande :)

Hej då och var rädd om varandra! Kram Sara

onsdag 1 september 2010

Jag blir inspirerad av päron....

och fryser nästan ihjäl. Hej allihopa. Mini är sjuk så jag är hemma idag. Hos duktiga Malin med bloggen "Lantliv i Norregård" så hittar jag massor med vackra och inspirerande bilder dagligen (kika in där). Idag såg jag att hon gjort så fint med päron och kvistar. Inspirationen griper tag i mig och jag skuttar ut i trädgården. Där överrumplas jag av en bitande nordan och den bistra insikten slår mig att i min trädgård prunkar det minsann inga päron. Man tager vad man haver så de fick bli lingonris.....okej inte så häftigt kanske men det är nästan vinter här nu. Jag binder en krans, det tar tid, jag fryser, det regnar, jag kämpar, jag blir nästan liten sur, varför har jag inga päron....... Fina grannen V kommer och muntrar upp mig, Mini blir hungrig och kranseländet blir aldrig klart, jädrans päron alltså.....
Klar
Okej det blev lite juligt men det är ju så kallt att man lika gärna kan ta och plocka fram tomtarna.
En frostchockad pelargonia andas ut inomhus
Ha de gott alla där ute och till er som börjat gissa vad som händer den 25/9 så säger jag att det kommer hända flera roliga saker den dagen men vad det är får ni veta då :). Kram på er! /Sara

måndag 30 augusti 2010

MIN!

Bara 27 dagar kvar nu darling ;) ! Jädrans vilket kap jag har gjort känner mig väldigt nöjd med livet :).
Ha en fin måndag alla där ute!
Kram på er!
/Sara

söndag 29 augusti 2010

Helgerna går så fort

Hej alla! Helgerna bara swischar till, underbart är kort som man säger. Loppisen på lördag gick utmärkt, det kom rätt så mycket folk och solen lös nästan hela tiden. Trevligt!
Här var det inte många saker kvar Jag och mina "assistenter"
Idag har jag putsat alla föntser i hela huset, tvättat och lagt fisksoppa. Ingen höjdardag men ändå skönt att få vissa trista grejer gjorda. Pyssel lusten har inte infunnit sig, jag är mer fokuserad på att rensa för tillfället. Söker inspiration, den kommer nog snar, jag måste ta mig ut i skogen.
Mini posar villigt, stackarn är van :) Strax sängdags, Wilma får en godnattkram, guuuuligt
Ha en skön kväll alla där ute och tack alla ni som besökte vår loppis! Kram /Sara