tisdag 29 september 2009

Oj vart tog kvällen vägen?

Hejsan Oj tiden for iväg, gick på prommenad och när jag kom hem så började jag måla. Håller på att måla ett skoställ, hattyllan och en klädhängare vita. Mitt i allt kom jag på att jag hade skrivit ut en massa notpapper för länge sedan. De har legat i en låda och nu kände jag att det var dags at försöka hitta på något med dem. Har badat dem i citronte för att de ska bli gulabruna och lite gamla.....nu hänger det massor med papper på tork i köket och det doftar citron i hela huset. Får se vad jag hittar på med dem:). Det var vad jag sysslat med idag förutom att jobba. Den här tavlan tänkte min mamma slänga men jag räddade den och målade ramen vit. Den hänger nu i vår lilla gillestuga men den ska snart få flytta in i huset. Må gott alla där ute!

14 kommentarer:

My precious home sa...

Oj, så duktig du varit idag. Hunnit med massor av roliga saker. O fint blir det - har massor att måla jag med men det tar sån tid och helst hade jag velat ha allt klart igår:o).
Ha en fortsatt fin vecka!

Kram
Maud

annika sa...

Vissa dagar/ kvällar för man mycket gjort och då är det bara att hålla på. Skön känsla att man varit nyttig.
annika

Lilla Provence sa...

Men Stina då, slänga en sån där fin tavla!!!
Verkligen jättesöt.
Tänkte att du skulle komma o hämta boken idag,,,,,men men kanske i morrn
Kram Sari

Mitt Måleri sa...

hej
tack sötaste du föör din rara kommentar...de värmer ska du veta =) vad kul med lite målar jobb blir nog kanonfint i vitt. gilla din gardin du handlat av sari, har oxo vart och gjort en liten beställning =)
ha en skön onsdag
kram pia

Viola sa...

Vad roligt och du tittade in och vilken tur att du räddade denna vackra tavla...blev så fin med vit ram, ha en bra dag, denna kalla höstdag, kram

Sari sa...

Citrondoftande, gamla notpapper.....
Låter spännande! Kul att se vad du hittar på av det!
Tur att du hann rädda den fina tavlan!
Ja, visst undrar man ibland vart tiden rusar iväg...!
Ha det bra! Kram Sari

Lantliv sa...

Visst går tiden snabbt....idag är jag hemma med min minsta...halsont...tänkt göra en del men hunnit hälften...stressande.
Citronte alltså...fiffigt..
Nu skall jag fara och hämta den andra minigubben i skolan....
Ha en fortsatt skön kväll,
kram Anne-Lee

AkH sa...

Oj, vad mycket du har hunnit när du dessutom har jobbat. Hoppas du visar notpapprena som du har doppat i citron. Tur att du hann rädda tavlan.
Ha det gott!
Kram
Anna-Karin

promenader på landet sa...

Vad du har varit flitig i dag! Jag funderar också på att måla vår hatthylla och skoställ till vitt, men det är bara en tanke en så länge.... Ha det bra kram från Maria

Körsbärshöjden sa...

Vilka söta gardiner du köpt .
Och tavlan, vilken tur att du räddade den :)

Ha en fin dag
Eva

Lilla Provence sa...

Hej

men så bra, det går jättebra att ha den bilden:)
Syns sen
Inga Varor ännu:(
Kram Sari

Viveka i Bläckhornet sa...

Här är det målnings projekt på G hör jag. Kul att få se bilder sen.

Har du bara kokat vatten och citron och doppat pappren i det? Dottern tipsade om att man kunde pensla mörkt kaffe på också. Är sugen på lite pyssel nu efter att jag målat färdigt till sonen.

Vilken söt tavla du tog rätt på.

Kram Viveka

Angels, roses & white homes sa...

Hej! hahah jag ibland fastnar man för saker som man bara måste ha!USA skulle jag vilja besöka, där finns det massor med fina saker som jag vill haa! Nu är det så här att jag har problem med räknaren på min sida! Butikens! Snyft!! Folk jag känner är inne där och andra bloggare också men den räknar inte! :-(.Ja här får man flyga hit och dit! MEN vad gör man inte! hahah håller med dig! Har funderat på det där jag med! Hur ska det gå när man börjar jobba heltid!! Hur ska man hinna allt! Ja du det visar sig! Ja usch dom små ja, känns inte kul att dom ska "bo" på dagis och att man har mindre tid för dom!Ha en bra dag nu kram

My precious home sa...

Hej gulliga Sara! Tack för meddelandet, så spännande att se hur fint det blir ovanför din dotters säng (kom bara ihåg att INTE sätta det på papperstapeter om du vill ta loss det igen). Har postat ett nytt brev till Sari idag - med mer hon beställt.

Hoppas du haft en fin dag på jobbet!

Kram
Maud