tisdag 10 maj 2011

Hej alla där ute!
Vad gör ni på en helt vanlig tisdag?
Här på Berget händer det inte mycket, känner mig trött och hängig idag. Denna trista maginfektion tar flera månader att få bort. Vissa dagar känns det ok och andra känns det öken. Idag är det en öken dag men jag sätter mig i soffan med en kopp te och en hund på fötterna och bloggar runt lite i jakt på inspiration.
Älsklingen jobbar kväll, Mini sover och Hanna är ute och reser, då passar jag på att göra nästan ingen ting. Ganska skönt på en helt vanlig tisdag.
Min fina lilla sexåring som faktiskt börjar bli en hel del olydig, en riktig busunge. Det hör väl till att det blir så men jag tycker allt att hon har lite väl mycket knäck i lurarna eller så kanske sexåringar är så. Känns som att hon glömmer det jag sagt på en sekund men hon är ju väldigt snäll. Ja ni hör hur jag klagar och sen slätar över :). Undra hur hon blir som tonåring.....klok som sin mor får vi hoppas........gulp.

Ha det gott alla tisdagsfirare där ute! Kram /Sara

13 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad trist att du inte är okey än.Ja det gör du rätt i att mysa lite isoffan med en go kopp the och blögga runt.Hoppas at du blir frisk snart goa Vännen.Ha nu en skön stund mys och njut.Kraaam Rita ♥

Ett Vitare Hem sa...

Vad tråkigt att du får dras med maginfektionen hoppas den snart försvinner!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Lantliv i Norregård sa...

Låter som du har det mysigt trots allt;o) Krya på din lilla mage!

Kram Malin

annika sa...

Trist med magen ju...

6-åringar är ju alldeles speciella...som tonåringar. Trotsåldern...de vill ha många kramar.

Kram
annika

Anonym sa...

Hej hon är som vilken annan sexåring som helst! Det kallas ju för lilla tonåren. Det sägs ju att är dom jobbiga i den åldern så blir dom så fina i tonåren. Bara härda ut och vara konsekvent! :)
Krya på dig!

Måddan - Himla lantligt sa...

Men krya på dig Sara! Så trist att det inte ger sig...

Du får väl trösta dig med att inte ALLA dagar är ÖKEN.....

Stackare....

Vi har ju haft en strulhelg så därför hann jag inte se hela reportaget på 24:an... men det jag såg (ska fortsätta) (hade lite problem för det hackade och buffrade dåligt) var HELT fantastiskt. Så fint ni har det och såååå söt du är och duktig framför kameran.... (att du var söt visste jag ju redan, men att få se dig live var jättekul och bekräftade bara det jag redan visste... egentligen :o))

DUKTIGA DU SARA.....

KANONfint reportage....

Önskar dig en fin dag - trots öknen i dig och hoppas att du blir frisk fort...

Kramar från mig

Måddan

Maria sa...

Halloj däruppe! Ja här kraxas det för fullt...inte kul :( Så trist att den inte ger med sig den där bacillen du har i magen! Jobbigt! Lilla fröken på stora stenen låter precis som min gjorde/gör så det verkar helt i sin ordning..."Testing, testing". Vilket jättefint reportage från erat hem! Mysigt, vackert, hemtrevligt osv. Min granne/kompis frågade om jag sett hemmavid reportaget och berättade att hon och hennes kille träffat dig på Moster Fin! Jag var också dit och fyndade förstås, fast inte samtidigt som de...
Ha det gott på berget!
Kram Maria

Himmelriket sa...

Jag jobbar med sexåringar varje dag i förskoleklass. Så jag vet hur de kan vara.Busiga och skuttiga!
Men det är den mest fantastiska åldern samtidigt, när de är så nyfikna och öppna för världen.
Härlig bild med tjejen på berget.
PS, jag har hand om 16 stycken varje dag själv mellan 8-13 ;)
Stora kramar. Ullamaria

Lyckoslanten sa...

Undrar hur länge du får dras med de där sviterna från annars så underbara resan. Och ja, sexåringar får man ha tålamod med. Vissa filosoferar att om sexårstrotset är besvärligt blir tonårsgrejen enklare, men varje barn är unikt, så... Varje ålder har sin charm! Njut nu! ♥

Elsa och Helena sa...

Hej Sara! Tråkigt med den dumma bacillen som inte vill ge med sig. Fröken på berget är helt normal...men visst kan de små charmtrollen vara påfrestande ibland:) Jag minns...men nu är min fröken en tonåring, tiden går så fort.
KRAM Helena

Elsa och Helena sa...

Hej igen...har en utlottning på gång...kika in om du har lust. Kram

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna

Elsa och Helena sa...

Hej Sara! Oj så blogger krånglat nu, ser att min tidigare kommentar till dig försvunnit. Lilla Mini är som vilken sex-åring som helst, känner igen alla tecken:)

Har ju en utlottning på gång välkommen att vara med:) KRAM Helena.... Kanske du anmält dig redan men kommentaren är i så fall borta.