måndag 9 maj 2011

Det kanske inte prunkar på Berget direkt..

..... men det är lite på gång.
Styvmorsviol och några små blå som jag inte vet vad det heter.

Rabarbern kan man ju alltid lita på men den verkar tveka lite. Klandrar den inte, det har verkligen varit kallt. Tack så hemskt mycket för era söta kommentarer om reportaget. Ni är för gulliga. Idag har det varit 21 grader varmt här. VA vilken värme chock det är man inte van vid men det ska visst ordna upp sig till det vanliga iskalla till imorgon redan.

Har varit i stallet idag med Mini, hon har blivit så duktig på att rida och fixar det mesta själv numera. Gud så jag är sugen på att köpa en häst igen. Fanns en stoooooor vacker en till salu. Har ju 2 flickor som skulle kunna hjälpa mig ta hand om den. Min man kan faktiskt också rida men han vill ha en till hund. Ja hur löser vi detta nu.

Ha de gott alla där ute! Kram /Sara

4 kommentarer:

annika sa...

Fina överlevare. Jag tror att den blå är en Scilla.
Svårt det där att välja men rent ekonomiskt så är det ju s..tdyrt med häst. Min dotter har ju nästan aldrig några pengar över för egen del...allt går till hästen.
Har precis suttit ute i shorts och linne och det är fortfarande varmt. Härligt!
Kram på dej!
annika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kanske går det att lära hästen att gå i koppel?? Nä jag skojar...det är synd att det är så dyrt med hästar, men hundar är inte så billiga heller. En bekant till mig hade ridskolehästar över sommaren. Hon fick pyssla om dem och rida obegränsat och hästarna fick härlig avkoppling. Kanske kan ni hyra en häst över sommaren för att se hur intresset är hos tjejerna? Den lilla blå blomman är en Scilla.
Önskar dig flera soliga dagar!
Kram,
Regina

Himmelriket sa...

Kul med reportaget. Det har jag kollat på.
Hade gärna haft djur om det inte vore för min, attjo, pälsallergiska son.
Djur och människor hör ihop.
Kram ullamaria

Elsa och Helena sa...

Hej Sara! Styvmorsviol är en favoritblomma! Ja, hur ska ni lösa det med hästen...Ha en liten röstning.. tre mot en borde gå hem:)

KRAMAR