lördag 14 november 2009

Utmärkelse och utmaning

Hej alla vänner där ute! Sitter här i soffan och mumsar godis. Har haft migrän idag så det är först nu jag sitter upp, usch så jobbigt det är när det blir så här. Stress och några glas vin så är det kört:(. Hela min fina lördag är förstörd, nåja så kan det vara. Har fått en fin utmaning och en utmärkelse av snälla Maria med bloggen Vår gård Kristofer. Tidigare i veckan fick jag samma utmaning av den goa norskan Bella med bloggen Shabby Charm -No1. Besök deras bloggar om ni inte redan gjort det! Utmaningen består i att berätta 7 sanningar, så jag gör ett försök:).1. Får lätt migrän av stress 2. Älskar taits och tunika, jag har nästan bara sådana kläder 3. Får panik av polotröjor, det är det abolut mest osköna man kan ha på sig 4. Älskar höga klackar 5. Jag pratar för mig själv ofta:) 6. Tycker om när det är tyst omkring mig, därför måste jag ut i skogen ibland. 7. Känner mig ofta som Ferdinand under korkeken:) Denna vill jag skicka vidare till Ann-Lee med bloggen Lantliv. Ha en skön kväll alla! Kramar /Sara

17 kommentarer:

Unknown sa...

hej så trevligt med lite mer vetskap om dig..ha en jätte mysig kväll kramar Catthie

Hanna sa...

Hej!
Usch vad jobbigt med migrän. Jag drabbas även jag av det ibland och det är så jobbigt. Hoppas att det känns bättre nu.
Kram
Hanna

Roses & Angels sa...

Men lilla du inte kul med migrän! Hoppas det snart blir bättre. Grattis till den Underbara utmärkelsen! DEN är jätte fin. Tack snälla, ja du nämnde att du hade samma skåp o visst är ditt också fint. Ha en fin kväll nu och vila så huvudet blir bättre! KRAM

Lantliv sa...

Nä men söting...en kreativ utmärkelse så här på en lördag....tack så mycket Sara.

Usch vad jobbigt med migrän....så där pga stress....det är ju så lätt att ila iväg...jag har haft huvudvärk i två veckor nu...verkar aldrig försvinna. Min man hade också det länge + arbetskamrater till honom så jag hoppas på att det försvinner snart!

Tack du gulliga tar tacksamt emot utmärkelsen ....7 saker om mig...hmm få se vad jag skall skrapa fram för kuriosa!?!

Ha en fortsatt lugn kväll nu,
kramis Anne-Lee

Körsbärshöjden sa...

Så tråkigt att du haft migrän idag..skönt att det har släppt nu och att du mår bättre..

Måste kika in till lilla provance hon ser ut att ha en MASSA fina saker.

Ska kika in till Ann-Lee och se vad hon har för 7 spännande saker om sig själv :)

Många kramar
Eva

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Kul att läsa om dig;) Älskar med tights o tunika..hoppas det modet håller i sig lääääänge!!!!


Kramelikram
Ha en fin lördax kväll!!

Roses & Angels sa...

Ok tack för det! har tagit bort mina nu med efter din kommentar är så tacksam för att du skrev det. Ja dyn är det men nu är dom borta!!! Hoppas det löser sig nu då! kram

Nyanser av vitt sa...

Fy för migrän. Det verkar vara helt hemskt för de som drabbas. Skönt att höra att du mår bättre igen.
Grattis till den fina awarden.
Sköt om dig!
PS pratar du för dig själv i skogen också hi hi DS
KRAAAAM

Penseldraget sa...

hej
tack söta du för din kommentar...=) låter inge vidare med migrän....hoppas du könner dig bättre nu...ha en fortsatt skön helg
kramar pia

AkH sa...

Låter inte roligt, men jag hoppas det är över nu och att du får en bra dag imorgon. Roligt att läsa om svaren på dessa frågor! Att komma ut i naturen är något av ett måste för mig också för att känna den totala friheten. Utan mina stunder på väg till jobbet så...
Hoppas det blir lite lugnare snart så att du inte behöver stressa! Usch, kommer på mig själv att vara uppstressad i situationer som inte borde vara något att stressa upp sig på.
Kram Anna-Karin

Shabbycharm sa...

ush ja migren er min vardag,vet hur hemskt det er,men hoppast du er bätre idag, har du provat den nessprayen mot migren på repept som du får av lekaren?
fungerar bra på meg.
roligt å lesa du tok utmaningen,då vet jag lite mera om deg,;o)
hoppast du får en fin söndag min venn.
kram bella

Golden&Vitt sa...

Vad skönt att "hälsa på" hos dig, blir så full i skratt för nu törs jag blogga på måndag lite julpynt hi hi Du har ju oxå pyntat, och adventsstaken är färdig, så tack för det, nu gör jag min oxå färdig *ler*

Ha en mysig Söndag och hoppas att migränen är väck:)
Kram/annika
ps. prata för mig själv gör jag oxå hela tiden, en expedit på affären sa en gång till mig om jag är medveten om det..trodde kanske inte att jag snackade medans jag valde varor...oops.

annika sa...

Kul att få veta lite mer om dig Sara. Vi måste genast upphöra med detta stressande hela tiden. Jag vet att vi ibland måste men jag försöker att tänka ifall någon mår dåligt eller skadas av om jag inte gör detta just nu. Oftast är det ju ingen fara så då får det vänta. Ta det lite lugnt nu så du slipper migränen.
Kram annika

Monika sa...

Oj, vad det var svårt att skriva kommentarer! Har upptäckt att min dator inte kommer överens med snöflingorna. Är samma på flera ställen.

Hoppas du mår bättre nu. Inte skoj att få sin dag förstörd av huvudvärk.

Intressant att få läsa mer om dej. Många saker stämmer väldigt bra in på hur jag är också. Jag trivs bäst under min korkek jag också :o)

Och finns det något vackrare än att lyssna till tystnaden då och då! Det är njutbart och livgivande :o)

Ha det gott!

Kram

Monika

Norregård sa...

Grattis till Din Award!! Kul att veta lite mer om Dig!! Jag har också migrän dock inte så ofta, det är hemskt:o( Hoppas att Du mår bra Nu!!
Kramar Malin

Sari sa...

Usch, migrän är inte kul.....
Hoppas du mår bättre idag!
Grattis till utmärkelsen! Kul att läsa mer om dig!
Här har du en till som pratar för sig själv! Iallafall nu när jag är hemma med de små..! De förstår ju inte allt jag säger, så då för jag små dialoger med mig själv istället... Inte riktigt klokt kanske... Jag vet inte!
Ha det bra!
Kram Sari

LjuvligtLantligt sa...

ja det är underbart skönt med tunika o tights, jag änvänder det så gott som dagligen. Det känns lite som att gå runt i pyjamas ;)
Stackars dig som haft migrän, hoppas sannerligen att den försvinner snart.. Gå över till vitt vin??
Ha en skön söndag!

Kram Git