onsdag 11 november 2009

Frusen!

Hej på er:). Har blivit frusen. Det är ovanligt, brukar aldrig frysa men idag verkar jag inte kunna bli varm. Jag och Mini hoppade in i bastun när vi kom hem, det ordnade problemet:). Se vilka sötisar jag köpte idag! Har så klart köpt dem på Lilla Provence. Butiksägarinnan tipsade om att det var fint att fylla dem med polkagrisar och de håller jag med om:). Satte mandlar i den andra. Jag vet att det är tidigt med julpynt men som sagt......varför inte göra det när det är kul istället för när man ska:). Jag bestämmer ju helt själv vad jag vill göra i mitt lilla hus:). Ha en skön kväll alla där ute! Kram /Sara

16 kommentarer:

Lilla Provence sa...

Men gud så klok du är; självklart ska man pynta när det är som kuligast och inte ett MÅSTE!!! ha ha det ska jag säga till min mamma som väntar o väntar på att få börja:) och alla vi tokar här i blogglandia har liksom börjat för ett tag sen. Jättefint det blev m polkagrisarna, måste köpa i morrn:) Ser du Sara att jul skylten är spegelvänd??? fast det är ju inte riktigt jul än bara lite LUJ ha ha ha.

Ha d gott
Kram Sari

Annika sa...

Mm jul jul :) Jag kikade med in dem där så till löning får det kanske bli sådana. Bada bastu vore inte helt fel. Men det ska jag göra i helgen.
Klart att du ska pynta, för det är som du säger, nu känner man ingen press och stress utan man gör det för man tycker det är kul.
Kram

catthie sa...

Hej Sara
så fint du gjort - visst är det skönt när man får välja själv :)
Gillar verkigen bokstäverna måste inhandla några åt mig själv också..
ha det mysigt.
kramar Catthie

Änglarnas hus sa...

HIHI..Precis.. du bestämmer själv i ditt hus...anar lite rebellisk "Pippilångstrump" anda i ditt skrivande.. härlig egenskap!!

Jag hade polkagrisar istället för mossa i min advetsljusstake ett år ..poppis .. fick fylla på stup i kvarten ;)..

Ha det så bra!!

Kraam Sanne!

Nyanser av vitt sa...

Hej Sara
Du ska väl inte bli sjuk...man brukar ju bli frusen då. Vilka fina saker. Ursäkta men bor du granne med denna underbara butik eller :O)
Kram

Lyckoslanten sa...

Jag konstaterar att jag bor för långt från Lilla provence. jag har i varje fall öppnat ett konto där, men det är litet knepigt när man bor i Österbotten. Jag bodde fem år i Västerbotten och kunde lika gärna bo i Norrbotten. Hoppas att du hålls frisk!

Roses, angels & white homes sa...

Tack söta du!! Jag är inte nöjd ännu! Håller på så mycket som man håller på och blir blind! Text snitten vet jag nu hur man ändrar men jag inte hittat nån som passar eller JO det har jag ju men jag får inte bort Rubrikerna, vill ej ha dom med STORA bokstäver!Hm det här är en svår grej att knäcka, sen ska man kunna göra egna bilder och klickar man på dom så ska man komma hit och dit! MEN HUUUUUR gör man ahhaha. Hoppas allt är bra med dig?? Har du fått upp värmen! Har inte hunnit blogga idag och inte heller svara på kommentarer! Oj oj. Ha en fin kväll nu och jag hoppas jag snart ska få i ordning hihi! Kram

Ingmarie sa...

...Du är allt för snäll;komma o hjälpa fru Jacobsen!
Det gåt lättare att måla efter den kommentaren!

KRAM

Villa nöystu sa...

Klart man ska pynta när man vill, det finns ju inget rätt eller fel egentligen. Jag såg en tänd julgran igår när jag körde mot bebodda trakter. Tyckte bara det var mysigt.
Jättefina saker har du handlat.
Och vad skulle man göra om man inte hade bastu?! Underbara sak. Varm och gossig bli man.
Ha det bra,
kram Petra

Lantliv sa...

Vet du Sara vad jag gjort...japp...tänt upp julbelysningen som ligger över en stor buske ....Lyser upp fint..Hoppas värmen kommit åter ända in i "ryggmärgen"...finns ju inge värre än att frysa.
Luj LUJ :)

KRAM Anne-Lee

LjuvligtLantligt sa...

Det blev jättefint o klart att du pyntar när du vill!! Jag har redan börjat så smått oxå ju ;)

Kram kram Git

AkH sa...

Vad mysigt med bastu! Hoppas du inte är på väg att bli sjuk! Det är så mysigt med julpynt och livet är ju nu så självklart skall du pynta om du tycker om det! Fint för oss som är inne på din blogg att titta på också! Vilka fina ljusstakar du köpt, fint med polkagrisar!
Kram Anna-Karin

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt att basta.Bra du inte är på g att bli sjuk.Jag vill bli frisk.Så jag kan fixa och greja oxå.vad fint du har gjort.Söta saker du har köpt .Kanongulliga.Hade en adventsljusstake med polkagrisar i ett är men det blev slut fort och dyrt.Men mina små råttor tyckte att det smakade gott.Ha en härlig torsdag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Sari sa...

Åh, så fina!!!
Nej, varför ska man egentligen vänta till första advent om man vill börja pynta redan nu? Julen är ju så snabbt förbi ändå!! Men min sambo håller hårt på det där... Julsakerna ska inte fram förrän första advent. Och då ska inga tomtar fram, utan de kommer fram dagarna innan jul, tycker han! Hmmm....
Jag gillar JUL-bokstäverna jättemycket! Är de också från Lilla Provence?
Kram Sari

PS! Jag vill också tacka dig för alla fina kommentarer du skriver till mig! Jag blir SÅÅ glad!

Nyanser av vitt sa...

Hej Sara
Tänkte bara höra hur du mår? lika frusen idag?
Kram

Titti sa...

Hej Sara!
Tack för ditt lilla besök hos mig. Visst är det kul att shoppa när man känner sig nere. Ha en bra dag. Kram