måndag 9 november 2009

Det är bra med vänner

Hej på er! Mins ni igår när jag skrev att jag inte orkade bära ner symaskiner. Det tog bara några minuter efter mitt inlägg så stod min snälla granne V bokom dörren och erbjöd sig att hjälpa till. Hur glad blir man inte då!!!! Tack så mycketgulliga du!!! Fick ett sött litet hjärta av henne också:). Hängde det på min burk med torkad lavendel. Burken har min omtänksamma arbetskamrat M hittat på loppis åt mig:). Igår förvandlade jag en gammal majsburk till en julkruka som jag ska plantera en vit hyacint i:). Kanske blev det inte så jätte snyggt haha men det var kul:). Ljuslyktan bredvid kommer från Lilla Provence. Man sätter bitar av en specialvaxkaka i behålleren på toppen och så sprids en underbar doft i huset. Just nu har jag chokladdoft, de luktar underbart. Ska köpa vaxkakan med juldoft snart. Finns även en doft som luktar nyskurat:). Ha en skön måndag alla där ute! Nu ska jag softa i TV-soffan, Mini ligger här bredvid å sover. Gud så söt hon är:). Kram på er! /Sara

17 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Vilka fina vänner du har! En god vän till mig bor i Luleå. :o) Du har det jättemysigt här, men oj vilka symaskiner! Man får se så mycket fantastiskt här i bloggvärlden! Länkar till dig! :o)

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Ja vad vore livet utan vänner!! o dina verkar vara hur goa som helst!! beror nog på dig vännen..du verkar vara super go själv..!!

Nyskurat sa du!!..hm vore något kanske..hihi..

Ha det bra i vecka!!

Kraam Sanne!

LjuvligtLantligt sa...

Blev placeringen av symaskin bra då? Vilken tur att du fick hjälp, hatar att behöva vänta när man bara vill få saker o ting på plats :)
Klart mini är söt, hon är ju din dotter ;)

Ha en skön kväll!
Kram Git

Vikeskärs hem och vardag sa...

Fiffigt med burken till hyacinten. det kostar ju inget heller :)
ha en fin kväll, kram

Unknown sa...

Hej Sara
visst är det toppen med vänner, så fina saker du fått av dom. hjärtat coh glasburken passade bra ihop. Jag gillar också ljus med doft.
allt gott till dig/Catthie

Veronica sa...

Självklart hjälper jag dig vännen! Tack för en trevlig pratstund igår, det får vi göra om snart :-) Du och Mini har fått det så himla fint hemma :-D
Gulligt det blev med hjärtat på burken!
Ha en skön kväll, själv ska jag dyka ned i böckerna :p
Kram från Veronica

annika sa...

Gullig granne. Man ska hjälpa och stötta varandra då man kan det. Ha en skön kväll med Mini.
Kram annika

Vända blad sa...

Halloj där! Men så himla gulligt av din granne, det är sånt där som gör en extra glad =) Och vilka omtänksamma andra vänner du har, det är guld värt! Hörrudu det blev ju jättefint med majsburken, vilket bra tips! Låter spännande med doftljuset, ett sånt har jag aldrig hört om, kul att man kan byta doft =) Finns nog inget så rofyllt att se på som när barnen sover...;)
Ha det gott!
Kram Maria

Norregård sa...

Visst är det viktigt med bra vänner! Både i glädje & sorg...Kan tänka mig hur söt hon är när hon sover! I bland kan jag bara titta långa stunder på min son, han är det finaste som finns:o) Lyckliga oss som fått glädjen att bli mamma! Kramar Malin

Sari sa...

Vad snällt av grannen att hjälpa dig med symaskinen!!
Sött hjärta på en söt burk!!
Jag tycker att din julkruka blev häftig! Bra tips om man saknar krukor!!
Nu ska jag fortsätta med mitt lingonrispyssel!
Kram Sari

LjuvligtLantligt sa...

Vi ska i nuläget inte vaccinera oss även om vi alla är i riskgruppen med jobb osv så vi får snällt ta konsekvensen :/
Så som du känner för ditt sovrum, att det inte riktigt stämmer, så känner jag för vårat vardagsrum. Vi behöver 2 stora skåp..ett som kan svälja glas o spritflaskor mm och ett som kan svälja tv o det där fula skitet! Nu har vi bokhyllor som är jättefina men som jag är sååå trött på.

Vad skönt att du hade en slinga liggandes o ännu bättre att du prova den INNAN, jag ska försöka göra detsamma ;)

Ha en skön kväll.

Kram Git

Körsbärshöjden sa...

Vilka underbara människor det bor ,där uppe hos dig :)

Ha en fortsatt fin kväll

Kram
Eva

lovefriidrott sa...

Hejsan hoppsa,

vad bra att du fick hjälp m symaskinen, fast jag tror fröken fräken nästan hade orkat bära ner den:)
Visst är den underbar,,,doften av choklad. Nu kan du bara köpa en kaka på ica och sen tända ljuset,,,,,och vips så kan man tro att frun har bakat:)
Härligt med nya pyssel ideer:)
Ha d gott
ps inga varor idag:(

Scoobies mamma hi hi

Elsa och Helena sa...

Vilken tur du fick hjälp med symaskinen...och så ljuvligt med chokladdoft hemma, jag har en doftspray med juldoft året...får nog börja spruta lite så jag kommer i stämning.

Kram Helena

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vilken tur du har som har så trevliga och snälla grannar. De hade vi också tills vi flyttade hit. Nu har vi ingen...Tur nog bor vi så att vi kan se lyset i från "byn" i alla fall. Vilken häftig lykta och majsburken blev fin tycker jag. Kram Aydan

Golden&Vitt sa...

Härligt med goa vänner/grannar. Jag ska nog testa om det funkar bland mina grannar/vänner *ler*

Visst är det härligt att få börja smyg ta fram julen:) Imorgon testar jag chili choklad glöggen, recention kommer senare.

Ha så härligt du och Mini i snön.
Kram/annika

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Ja gulliga vänner kan man inte få för många av.
Sakerna du har grejat till blev mycket fina,önskar dig en trevlig dag(min blir inte så kul,skall iväg på en gastroscopi)
Kram Agneta