lördag 19 september 2009

Hovleverantörskan har levererat

I Torsdags när jag kom hem hade hovleverantörskan från Lilla Provence levererat till Berget. Gissa om jag blev glad:). Nätverket havererade dock så jag fick ett litet ofrivilligt bloggavbrott igår men nu är det fixat. En av sakerna jag köpt är denna zinkstrut, satte lite höstpynt i. Titta så fin kammarljusstake. I all sin enkelhet är den underbar. Den ska få stå på köksbordet. Har bytt underlägg från sommargrönt till vinter svart:). Nu letar jag nya gardiner och jag tror att jag vet var jag kommer hitta dem. Kan ni gissa:). Den här fina zinkljusstaken kom också hem. Den har en liten låda som jag fyllt med tändstickor. Ett naturvitt band med röda hjärtan tyckte jag blev gulligt att knyta runt. Kakfatet har jag köpt tidigare på Lilla Provence men jag har inte gjort något med det förrens zinkljusstaken kom. Då vaknade lusten att göra en grupp. Ljuspåse, fattigmanssilverbollar och lite annat smått och gott fick flytta in. En handvävd linnehandduk fick bli en rulle och så dekorerade jag den lite med band och ett kort. Fattigmanssilver bollar. Tror man ska ha dem i granen men de flyttar runt lite varstans här hemma. Under sommaren har de legat i ett skåp och väntat på hösten. Trevlig helg alla där ute!

18 kommentarer:

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej gumman i norr! Åh så fint du gjort. Zinkasken med ljuset är bara för underbar - ska beställa en sån av gulliga Sari - hoppas bara hon har kvar? Ha en alldeles strålande fin helg och ta hand om er!
Kram Maud

lovefriidrott sa...

Men hej där vännen, guuud så FINT du gjort. superfina bilder:) glad åt det eftersom du gör så MYCKET reklam för mig,,,,TACK!!! Det värmer:)
Jag tar det bara lugnt o laddar batterierna...Ha d gott
Kram Sari

Blåbär och Mjölk sa...

Hej Sara! Tack så jättemycket för din kommentar inne hos mig. Det är så kul med nya ansikten som tittar in och skriver en rad :).
Du har verkigen en fin blogg och jag gillar ditt kakfat väldigt mycket! Så mycket fint du har gjort och lagt i det. Nu fick jag lust själv att göraom och dekorera...hm får se om jag hinner med det i helgen? ;)

Hoppas vi syns igen! Jag kommer gärna hit fler gånger.
Tevlig lördags kväll! / Åsa.

Lantliv sa...

Titta så mycket fint Sari har...Men visst är det njutningsfullt nu ...speciellt när hösten är så här vänlig mot oss..Ni har väl också sol däruppe just nu...inte nu kanske ...men förut idag...
Morgnarna och kvällarna har så fint sken...så speciellt...och doften är någon annan..så fräsch
Ha en go kväll,
kram Anne-Lee

Vända blad sa...

Hej! Vad kul att du tittade in till mig så jag hittade dig =) Supermysig blogg du har med massor av inspiration och fina bilder, jag länkar till dig bums! Jag har inte varit till Saris butik ännu, men det kommer väl...är så sugen på en ljuskrona hon visade förut. Vilken jättebra idé med prinsesslottet, dottern vill säkert prova den imorrn.
Hoppas du har en fin helg!
Kram Maria

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint du har gjort.Zinkstruten gillade jag.Även zinkasken med ljuset var mysigt.Ha en skön lördag och en mysig söndag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Körsbärshöjden sa...

Gillar också Zink, struten var riktigt fin !

Ha en fin söndag
Eva

Vikeskärs hem och vardag sa...

Toppenfina saker du har köpt. Zink är min favorit.
Ha det gott, kram

LjuvligtLantligt sa...

Jättefina saker, förstår att du är nöjd! Är sugen på det fina kakfatet.....hade passat finfint i mitt kök. Ha en skön kväll.

AkH sa...

Vilka fina saker, vackert med zink! Jag får ta mig en titt i denna butik!
Ha en skön söndagkväll!
Anna-Karin

Roses & Angels sa...

Tack för din kommentar Sara!Kul att vara tillbaka! Tack tack vännen hihi ja jag älskar ju att virka så det blir lite då och då! Hoppas allt är väl med dig?? Underbara saker du har fotat! Ha en fin söndag kväll nu ska jag lägga in några inlägg igen. Hörs mera kram kram

Camilla sa...

Hej!
Såkul att du kikade in hos mig!
Vilka fina saker du köpt!
Känner att vi skulle behöva börja få till det i huset då det fortfarande står flyttkartonger överallt, men det finns så mycket att se och göra här så det få bli när vintern med regn och blåst kommer!
Innan dess njuter vi bara av vårt nya hem!

Ha det bra!

Sari sa...

Hej!
Kul att du tittade in hos mig. Tack för kommentaren!
Jättefina saker du köpt! Du verkar ha hur mycket fint som helst hemma hos dig! Fina bilder!
Ha en bra vecka och hoppas vi hörs av fler gånger!
/Sari

Lönnen 13 sa...

Fina zinksaker du har!
Blev fint på kakfatet med lite saker på.
Och nu när det är mörkt så är det ju så härligt med ljus tända.
Kram Anneli

Hemmet Är Min Borg sa...

å så mycket fina saker du visar, zink är verkligen fint
ha en fin vecka
kram

Penseldraget sa...

hej
tack rara för din snälla kommentar...=) men vilka underbara saker du köpt av sari...älskar den lilla zinkljustaken...och så fint du gjort med allt
ha en skön vecka
kram pia

Roses & Angels sa...

Hej! ja dagen var så lyckad och hoppas att det blir lika fint nu till helgen. Man får passa på nu innan vintern kommer!tack söta !Allt bra med dig??? kram

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Det var fina saker i zink,det är roligt med lite nytt.
Det är vårat hus.
Kram Agneta