måndag 21 september 2009

Krans av lingonris

Den här zinkbrickan med tillbehör blev jag lite less på. Efter att ha surfat runt och sett alla vackra kransar som ni bloggerskor gör så blev jag inspirerad att göra en egen till brickan. Lingonris finns det gott om på berget så det gick fort att sno ihop en krans. Satte en rostig krona (från Lilla Provence) i mitten. Tycker det blev mysigt men man vågar nog inte ha ljuset tänt om man inte är i närheten:). Allt kan ju inte vara praktiskt, ibland räcker det med att det är snyggt:). Må gott alla där ute och tack för inspirationen!

12 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktig du har varit.Det blev jättefint.Ja det är så kul att naturen bjuder på så mycket fint.Jag har dekorerat min stora lykta med rönnbär 2 vita blockljus och en ängel.Den hänger på min veranda når man går in hos mej och det blev oxå fint.Ja det är ju så kul att pyssla.Ha en mysig kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~.

My precious home sa...

Men så fint du gjort! :o).
Jag är helt oduglig på kransar - skulle så gärna vilja kunna - men det lyckas aldrig ....
Ha en fin kväll!
Kram
Maud

Angels, roses & white homes sa...

Kväll! Så vackert du gjort med lingonriset.Ja vår natur har mycket fint att erbjuda oss inrednings tokiga bara man har idéer!ha en fin kväll kram

Angels, roses & white homes sa...

Hej igen! hihi! Syltburken är en uppskattad present med sin hätta! hihi. MEN jag saknar ett skafferi så jag kan inte koka mycket åt gången! Ha det bra kram

Atelje Skärvan sa...

Hej Sara!
Visst är ett litet hus lika mycket ett hem.Du skall veta att vi har bott i ett väldigt litet hus i cirka 13 år.Så det känns bra att vi skall få det större,vi gillar gamla saker bägge två.
Kram Agneta

AkH sa...

Vad fint det blev med lingonris. Härligt att se en del ifrån norr (min man är ifrån Umeå) så det är roligt att läsa bloggar uppifrån.
Ha en bra kväll!
Anna-Karin

Lilla Provence sa...

Hej Vännen,
men så fint:)
Myvket bra tips, jag har sett att det är mycket kransar på g nu:)
Vet du jag har hittat en ny leverantör idag,,,oh my god!!! Du dör sååå fiiina saker, du får höra sen
Ha en bra måndagkväll
Kramis Sari

Sari sa...

Oj, vad fint det blev!
Göra krans av lingonris... Ja, det kanske jag skulle pröva på någon dag!
Tack för tipset!
Ha det så bra! /Sari

LjuvligtLantligt sa...

Önskar ju att man hade haft lingonris utanför dörren som du har men i skåne är det sällsynt. om man nu inte bor djupt inne i en skog såklart. Men jag har ngt liknande i rabatten..en sorts mini-häck. Sla lätt ut o kolla imorgon om jag kan sno ihop en krans..älskar oxå kransar o din blev jättefin!

Kram Git.

Alviken sa...

Hej! Så fint du har gjort! Härligt med allt vackert ute i naturen som man bara kan ta in och pyssla med! Ja det är härligt väder, nu har det mulnat igen här så jag tror tvätten får stanna inne ;)
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Maria

Lantliv sa...

Titta så fint det blev...krona och allt...
Mina ljus här hemma är doft ljus...är så härligt...helst kryddiga då.....
Inte mer GB idag...kom inte på posten...hoppas på morgondagen...nu ska jag skicka kommmentaren...håll tummarna att det funkar,
kram Anne-Lee

Angels, roses & white homes sa...

Ja ett sånt skafferi drömmer jag om!!! Hahah vi tänker lika hahah! Ja jag har väl inte arrangerat bilderna utan kopierade rakt av från gulliga millan som delar med sig av sina goda saker! det regnar här idag och blåser blääää!Ha en fin kväll kram