onsdag 23 september 2009

En helt vanlig Onsdag

Vad gör man på Berget en helt vanlig Onsdag då. Jo man rullar köttbullar och drömmer om hur man ska göra om i sovrummet. Har en hel del idéer, får se när det blir att starta med det. Har ialla fall hittat vilken säng jag vill ha. Kanske visar bild på den imorgon så får ni säga vad ni tycker. Ska strax ut på en stärkande långprommis i det fantastiskt vackra höstvädret. Tänk att solen lyser idag också. Det blåser så de gula löven yr omkring, det ser ut som om det regnar guld. Bilden visar min söta sminkväska en helt vanlig Onsdag:). Må gott alla där ute!

11 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att göra om.Det ska bli spännande att få se bilder.Fin bild du visar.Gullig sminkväska.Ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Sari sa...

Det är jätteskönt ute idag! Så en promenad är inte helt fel! Jag fick ta min runda igår, eftersom jag är själv med barnen i kväll. Sambon är på fotboll....
Söt sminkväska!
Ha det bra! Kram Sari

Roses & Angels sa...

Hej! har fortfarande inte fått upp hyllan hihih! MEN hoppas ju på att min man gör det idag så jag kan börja fixa. SÅ fin sminkväska du har, verkligen söt.Underbara loopisfynd har du gjort också! Ha en fin kväll kramiz

Vikeskärs hem och vardag sa...

Hej, visst har det varit skönt väder, har tyvärr inte hunnit njuta så mycket av det :( Hoppas det är lika fint imorgon när jag är ledig.
Fina loppisfynd med :)
Kram

Vända blad sa...

Vilken supersöt sminkväska! Som en liten karamell :) Kul att göra om i sovrummet...här skulle jag vilja göra om tja, överallt =)
" Regnar guld" - poetiskt och vackert...
Kram Maria

LjuvligtLantligt sa...

Ja jag är nyfiken på den där sängen..visa visa! :) Idag har jag haft en riktigt SKITDAG! Ska tjata på sambon så han gör en drink åt mig..kan alkisar så kan jag!! (skoja..)

Söt väska förresten!
Kram G.

AkH sa...

Go´kväll, åh vilken söt sminkväska! Blir glad av att se den. Spännande att se vad det är för säng du funderat på! Ha det gott!
Anna-Karin

annika sa...

Det verkar vara bra där på Berget. En fin blogg som du har. Sminkväskan är sååå fin.Ja det är bäst att passa på att vara utomhus när det är sånt härligt väder.
Ha det så gott )) annika

Åsa sa...

Oj så söt väska, helt bedårande. Sovrumsprojekt har vi framöver åxå..ja i alla fall jag och maken ska fixa. Sängen vi har är i furu men den nya står ute i boden. En rosettsäng fast den är grön, köpt på loppis.

Härlig blogg du har. Bilden på ladan med dörren älskar jag. Gillar kryss och grått.

Kram Åsa

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan Sara!
Tusen tack för din kommentar inne hos mig. Nu mår lillan bättre och jag kan slappna av lite och surfa runt till er alla. Men himlar så fin sminkväska du har! En sådan sötnos skulle jag ha. Då skulle jag nog dyka ned bland sminket varje dag! :) På lördag ska jag och min kära mor på loppis. Ska se om jag finner något liknande ;).

Låter gott med köttbullar...vad du är flitig! Har du något bra köttbullsrecept på älgkött?

Önskar dig en fin helg!
kram / Åsa.

Livet på Berget sa...

Ang. recept på älgköttbullar så brukar jag sätta i finhackad lök, vitpeppar, salt, krossade enbär och ett ägg. Jag steker dem alltid i smör.
Må gott!
Kram
/Sara