onsdag 13 januari 2010

Saknad

Saknar min lilla tjej
Mitt livs största kärlek!
Ljuset i mitt liv
Meningen med att jag finns
Ha en skön kväll alla där ute! Kram /Sara

17 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Men åhhh vännen!! ;( jag lider så med dig o dessa föräldrar som under tvång måste skiljas från sina barn titt som tätt... Mina är hos mig 365 dagar om året men de lider av att ha en förälder som..ja..en lång historia men som ej finns där.
Det viktigaste är att Mini VET att du finns där, att du älskar henne o att hon har det bra!
Du fixar det, du är ju en kvinna! :)
Stor kram från mig o långben.

i Emmas vita hem sa...

Hej rara du! Ville kika in och tacka dig för ditt stöd, det betyder så mkt :) Förstår att det är jobbigt att inte få rå om Mini jämt och sakna henne så ofta :) Hon har tur att hon har en så fin och söt mamma! Så vackert du har skrivit om henne :)
Ha det så gott vännen! Många varma kramar Emma

Veronica sa...

Hej vännen...Förstår att du saknar lill trollet :( Men snart har du henne hos dig igen och då har hon en mamma som väntat, längtat och säkert vill göra tusen garnbollar tillsammans med henne :)
Stor Kram!
//Veronica

Elsa och Helena sa...

Hej Sara! Så fina ord...blir alldeles rörd. Mini vet att du älskar henne! Och du är en superduktig mamma!

KRAM

Roses & Angels sa...

Hej! Ja ska bli kul med partyt får se om det kommer nån hihi. Nu är det löst med Git så det var bara nåt tillfälligt. Ängeln är så söt. Ja nu är det rätt dött här i bloggvärlden men dom flesta jobbar ju nu och jag har också börjat så man hinner inte med hihi! Kram

Hanna sa...

Förstår att du saknar din lilla tjej när du inte har henne hos dig. Jag kan knappt tänka mig tanken att inte ha barnen runt mig jämt.
Kram
Hanna

annika sa...

Vilken underbar mamma du är som kan uttrycka din saknad så fint! Mini måste vara lycklig som får så mycket kärlek.
Såg nu att jag missat inlägget om god fiskrätt. Bra att det är fisk för jag äter inte kött och så gillar jag förutsättningen att det ska gå att dricka vin till. Jag gillar rött bäst. Äldsta sonen är säljare av bl.a vin. Ett av hans viner är vårt favo Yellow Tail. Det finns som beställningsvara och det är fint sen finns Reservan av samma märke...Mmmmmmm.
kram

AkH sa...

Jag förstår dig, en av mina bästa vänner har precis separerat och har en son på 3 år! Du är en toppenmamma och det vet Mini, det syns tydligt på henne (hennes ansiktsuttryck på dina bilder på bloggen). Du uttrycker dig så fint, vackert att läsa!
Ha en skön kväll du med!
Kram på dig!
Anna-Karin

Änglarnas hus sa...

Hallojsan gumman!!

Jag förstår att du har en tung tid nu..kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att vara ifrån mina när de var små!

Du får passa på att ha egentid..läsa..träffa vänner..

Kraam Sanne!

PS tack för receptet..låter riktigt enkelt och smarrigt!

Sari sa...

Vad fint du skriver!
Det måste kännas svårt att skiljas från lilla Mini och vara ifrån henne. Men snart ses ni igen och då får ni ta ikapp tiden ni missat!
För mig känns det konstigt att vara ifrån mina björnungar nu när jag jobbar... Tiden på kvällarna efter jobbet bara försvinner...
Ha en fin helg!
Kram Sari

hemma hos lilla mej sa...

Jag blir precis tårögd när jag läser detta.Du skriver jättefint.Mini vet hur mycket du älskar henne .Ja du är en super mamma.Har mailat dej har du inte fått det`1000 1000 tack för underbara bilder.Ja tänk vad tiden går fort redan fredag.Veckans bästa dag.Dax för freeeedagggsmmmmyyyys.Varmkram Rita ♥

Roses & Angels sa...

I know that feeling. Inte kul att vara ifrån sina barn. Ha en fin helg kram

Vända blad sa...

ÅÅÅ jag blir alldeles rörd härborta, snyft ;)
Många kramar till en mamma från en annan mamma =)
/ Maria

Penseldraget sa...

hej vännen
åhhh jag känner med dig verkligen...´du skriver så fint =) blir lite tårögd
hoppas du får en bra helg ¨
kramar pia

Vit som snö sa...

Sånt fint kärleksinlägg till Mini.
Förstår att du saknar henne.
Men jag förstår också att hon är en älskad, lycklig tjej med en underbar mamma!! Inte alla förunnat.
Kram vännen! Cilla

Nyanser av vitt sa...

Hej Saravännen
Så fint du skriver om Mini. Usch jag kan inte föreställa mig hur det är men du klarar detta. Du är en fantastisk mamma när du har henne och så får du försöka hitta på roliga "egosaker" när hon är hos sin pappa.
stor KRAM
Agneta

Norregård sa...

Åhh, Sara jag får ont i hjärtat... Jag kan nog inte förstå hur det känns. Vill inte veta heller. Hoppas att jag aldrig kommer i den sitsen, men det kan man ju aldrig veta! Mini har världens bästa mamma, hennes mamma!! Det vet hon;o) Ha det så bra du kan!
Kram Kram Malin