torsdag 28 januari 2010

Lite shopping

Hej alla, vad gör ni i kylan? Herre gud så kallt det blir när det är -20 och blåser, Brrrrr. Sitter här i soffan i pyjis och morgonrock över, raggisar och massa tända ljus. Det är nämligen bara 17 grader här inne, inte så skönt alls. Här på berget har jag försökt leka elektriker men jag fick ge upp och inse att det nog är bra ibland att anlita experter. PAPPA!!!! Har ju en lampa som jag köpt på loppis som jag måste mecka ihop nya sladdar och kontakter till. Nu har jag allt jag behöver men jag får inte ihop den, frusto,.....grrr, måste lära mig det här med. Vet ni när jag kom hem hade min snälla granne skottat bort plogvallen, det var väl fantastiskt snällt! Jag blev så himla glad, just då när jag var trött, kall och hungrig så var det bara så skönt. Tack grannen! Idag har jag shoppat loss, förutom mat så har jag handlat massor med färg. Här ska målas både loppisfynd och ett helt kök.
Nattlinne på halva reapriset, tror det blev 79 kr bara.
Vit tunika med spetskrage, till den köpte jag ett par svarta tajts med läderrevärer, piffigt värre:).
Dessa små lyktor kan man köpa på Lilla Provence, jag har flera. Tycker det är en bra gåbort present. Det var dagens tips:).
Ha en skön kväll i kylan! Kram /Sara

12 kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Men oj så fin tunika du hittat :) man får passa på när det är rea. Ååå det var ju självaste Piiip att man inte bor närmre. Är det den där större varianten på låda?
Haha, då ska jag säga på lördag vad jag jobbar med ;D
Kram

Norregård sa...

Vad skönt med snälla grannar!!
Och massa nya fynd har du gjort;o)
Ligger och bloggar i sängen, nu måste jag sussa snart...stiger upp vid 5.10....Snön vräker ner men det är inte så kallt som -17!!
Ha det gott vännen!
Kram Kram Malin

Vikeskärs hem och vardag sa...

Tack för tipset... Jag ska kolla nästa gång man är iväg till Coop eller Ica. Du får ha en bra fredag imorgon. Natti natti :)

Vit som snö sa...

Visst är det fantastiskt med goda grannar! Vi har också lyckan att ha såna o jag hoppas vi är goda grannar tillbaka!
Vilka fina saker du shoppat!
Sån söt spetskrage!!!
Ha en mysig helg!
Kram Cilla

Sari sa...

Hej Sara!

Tack för din fina kommentar!
Ja, det är lite mycket nu... men det blir säkert bättre. Jag får bara försöka lugna ner mig lite igen... Skönt med helg!
Åh, vad skönt det låter med er semesterresa! Något härligt att se fram emot!!
Är det fortfarande rea i butikerna? Kanske jag skulle ta mig en sväng på stan imorgon!
Fina fynd du hittat!
Trevlig helg!
Kram Sari

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron.vad underbart med goa grannar.vad mycket fint du shoppat.Skoj.Fin spetskrage.Ha nu en mysig fredag vännen .Med massa fredagsmys Varmkram Rita ♥

Roses & Angels sa...

Hej! Å så söt lykta. Ja du det det med värme är det inte gott om här heller fast vi bor i hyres. Usch, dom gör ingenting.Självklart packar jag med Josefin hihih när åkte vi hihi. Ja det var gulligt gjort av Rita, och vita tulpaner som jag gillar sååå. Ja det är inte kul att ha ont, men du har så rätt om mig vännen! JAG GER inte upp. Ha en underbar helg och hoppas det där med värmen löser sig så du slipper frysa. Kram

Ett Vitare Hem sa...

Visst är det kul att fynda men hu så kallt du har, hoppas det snart blir lite varmare....
Ha en fin helg vännen!
Kramis/LenaS

Bestemor Drillo sa...

Fysj ! Hva kaldt dere har det !
Snill granne også !
Ønsker en god helg! Kram !

Nyanser av vitt sa...

Hej Sara
Vilka fina saker du fyndat och vilken snäll granne du har. Såg också att du bokat en resa till värmen. Så skönt. Vi åker till Cypern varje år i september/oktober. Också en jättehärlig tid att åka bort.
Ha en mysig helg
Kram Agneta

Lyckoslanten sa...

Jag var in som hastigast här i morse, men hann inte kommentera. Trevlig shopping och alltid så roligt att få hälsa på hos positiva dig. Du kommer att se jättefin ut i inköpen. Lyktan är mysig! ha en superskön fredagskväll! Det ska jag ha! ♥ Ann-Lis

Fröken Fräken sa...

Ja huga! Visst är det kallt?! Jag trodde att det skulle vara nog nu... så nu lär det ju inte bli någon loppis den här helgen heller!!
Skulle fira helg med att köpa något fint men hittade inget. Men firade åtmminstone med bästa kollegan genom att gå ut och äta en riktig lyxig lunch!