onsdag 9 september 2009

Usch vilken dag

Den här dagen var en sådan där dag som man helst bara vill glömma. Först så gick precis allt som kunde gå snett på jobbet jätte snett men det ska jag inte tråka ut någon med att berätta. På lunchen skulle jag stressa iväg till apoteket för att hämta ut medicin till dottern. När jag kom dit var dock medicinen slut fast jag ringt och kollat innan, grrrr... När jag kom ut på parkeringen igen hade det blåst upp till storm och regnet öste ner. Blä, men tur att jag har bilen tänkte jag........men se de skulle jag inte ha tänkt för just idag tänkte den gå jätte mycket sönder. Den startade nämligen inte alls, stressad som bara den (har ju så kort lunch) ringde jag sambon som fick komma och hjälpa mig (han är som grädden på moset sjuk just nu). Tja inte hjälpte det med att han ilsket hotade bilen med skroten, den startade icke. En snäll farbror hjälpte oss att bogsera igång bilen, vi hade ju så klart ingen bogserlina. Väl hemma bytte jag om till regnkläder och kastade mig på cykeln för att komma till jobbet så fort det bara gick, jag var ju grymt sen. Väl framme skulle jag kasta in lunchbacken i micron men den var inte kvar i kylen hur nu det är möjligt. Humöret rakade inte upp i topp direkt...suck. Eftersom det ändå var en sån skit dag bestämde jag mig där och då i köket på jobet för att putsa fönstrena i hela huset, det är ju lika bra att liksom köra den här dagen rakt i botten så kan det ju bara bli bättre imorgon. Syns det på bilden hur rent fönstret är :). Hoppas ni alla andra där ute haft en lite trevligare dag. Imorgon återkommer jag med ett hemtrevligt inlägg utan gnäll:).

7 kommentarer:

Hanna sa...

Vilken dag du haft.
Hanna

Lilla Provence sa...

Hej,

men du vilken dag!!! stackare:(
Jag har stressat på som ett psyko idag,,,men INGA varor!! Fattar du? man kan ju bli galen. Var du på promiss idag?? Jag har fortfarade lock för örat...vi syns i morrn. nu MÅSTE Fru Lindvall i sänh klocka är snart 24.....kramis Sari

Veronica sa...

En riktig blä dag verkar du ha haft :( Hoppas denna dag blir bättre...snart HELG! Å tänk, rena fönster o allt har du nu...lovely :)

Kram på dig!

Livet på Berget sa...

Jepp rena fönster. Jag ska beundra dem samtidigt som jag tar mig lite fredagsvin:).

Veronica sa...

Haha, jo du, efter att ha studerat hjärnan och nervcellerna hela veckan så blir det vinflaskan (tvättstugan) hela kvällen lång imorgon ;)

Angels, roses & white homes sa...

Hej! tack ja vågen har jag letat efter men dom jag sett har varit i så dåligt skick. Blomma ja,vad bra det tänkte ju inte jag på hihi! Men vilken dag du haft. usch inte kul! ha en fin kväll nu kram

AkH sa...

Hej, hoppas du har haft bättre tur idag.Jag håller tummarna för att det inte är något större fel på bilen!
Må gott!
Anna-Karin