måndag 7 september 2009

Åh titta vad som inhandlats idag......

Visst är den söt! Naturligtvis kommer den från Lilla Provence :). Den ska snart få åka båt och hamna i stugan. Möjligen måste jag köpa en hem också, håller på att bli alldeles för fäst vid den:).

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Hallojs.Vilken söt lykta.Ja den var ju bara så gullig.Sari på Lilla Provence har mycket kanon fina saker.Ja den var riktigt söt.....Ha en mysig kvällkramiz ~~~~~RITA~~~~.

Angels, roses & white homes sa...

Den är fin fin! Sari har många underbara saker. Hade turen att få träffa henne förra veckan! kram

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Håller helt och hållet med dig!! MEN har man följt över 85 bloggar så hinner man inte med alla så jag följer bara dom offentligt som följer min hihi och du är med sen kommer jag i alla fall också att besöka andra bloggar som inte finns med på min lista! Inspiration och nya vänner är alltid kul! ha en fin kväll kram

AkH sa...

Hej, vilken fin lykta! Tack för tipset, kommer att försöka mig på detta under veckan!
Må gott!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Veronica sa...

Hej hej grannen min :-)

FIN blogg du har skaffat dig! Ska bli såå kul att kunna följa dina måleri projekt, loppisfyndanden osv...du ger mig massor av inspiration o energi ska du veta!! "men det är ju bara att måla, hade jag gjort för längesen" haha, vem är det som brukar säga så? ;-) å ja, jag har målat hela hall f*n nu, nu är det bara trettielva andra grejer kvar att måla, hihi :-)
Ha en trevlig kväll, nu blir det lite plugg :-)
Kramelikram

Livet på Berget sa...

Tack:)
Åh har du målat !!! Jag måste komma och titta, vad spännande. Hade det inte varit så sent (sitter i en hemsk gammal pyjamas) så hade jag kommit rusande för inspektionsrunda:). plugga på nu!
Kramar i massor

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Ja nu är det dags att ladda upp med ljus och lyktor.
Kram Agneta

My precious home sa...

Hej och tack för ditt gulliga mess i min blogg :o). Värmer och stärker :o).

Så roligt att du tycker skyltarna (tagsen) är fina - självklart får du köpa men har mycket nytt i "skylt-väg" så jag lägger ut allt samtidigt när jag är klar och har prissatt :o).

Med förhoppningar om att vi hörs igen!

Kramar & tankar
Maud