lördag 9 april 2011

Storstädning en solig dag....

....varför det kan man undra???? Tja ibland har man bara energi till det hela och nu är det gjort och så fint det blev. Köpt lite nya blommor till köket. Hittade inte nog fina pellisar till vardagsrummet så det får jag spana efter en annan dag. Loppade också. Hittade en så snygg handväska i läder stor och nött för bara 50 kr då blir man glader. Taklökar, heter det så??? Vad de nu än heter så har de flyttat in i min trälåda där jag brukar ha kryddorKöpt nya fårskinnsdynor till stolarna. De har varit så kalla att sitta på hela vintern så nu när våren är här gjorde jag slag i saken. Hahaha en del får visst inte tummen ur :)
Två tjejer som gillar att kramas. Skrållan och Wilma solar, de välkomnar våren de med. Nä nu ska jag börja med maten, älsklingen kommer snart från jobbet. Entrecote och pommes blir det idag å lite beasås. Finemang!
Ha de gott alla lördagsfirare!
Kram
/Sara

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken energi det bara sprudlar om dej.Vad fint du har shoppat och fixat.Åååå vad god mat låter super.Önskar dej en skön kväll rara du .Vår kram Rita ♥

Unknown sa...

hej vännen
taklökar är en av mina favoriter...skönt med nystädat. ha en toppen kväll.
kram Catthie

Roses & Angels sa...

Härliga bilder på kissarna och vad fint du gör. Förstår att det är skönt med en paus. Jag ska också ha en paus till påsken. VI kommer nämligen upp till Norrbotten då! Wohooo längtar. Hhaha vi har bra smak Sara. Ska köpa mina krokar imorgon. Kommer att bli fint i lillstugan!! Visa gärna sen ok? Hyllan är nu grundmålad. Kram på dig och ha en skön kväll

Bestemor Drillo sa...

Koselig å høre fra deg igjen!
Er innom for å ønske deg God helg!
Klem

Hanna sa...

Härliga Thailand bilder du visar här under.
kram
BHanna

Änglarnas hus sa...

härligt med en sån stor energi..ljuset och solen på semestern har nog gjort sitt till!!

Det blev så vårfint och fräscht i ert kök!!

ha en fortsatt bra söndagskväll nu!!

Kramis sanne

Elsa och Helena sa...

Härligt att Fru Berg är tillbaka:) Vad fint du har pysslat och vilken härlig semester ni varit på. Snygg och brunbränd är du!!
KRAM Helena

Vända blad sa...

Tjusigt! De är bra de där dynorna, och snygga! Jag köpte till mina köksstolar och sen gjorde grannen likadant :D Vilken härlig resa ni verkar ha haft...underbart att få åka iväg! Nu hoppas jag på sol o vår här hemma så man kommer igång lite! Ha det gott!
Kram Maria