tisdag 24 november 2009

S & H

Hej alla och glad Tisdag! Har beställt dessa fina bokstäver av Ida med bloggen Drömmar om vitt och shabby. S för Sara och H för Mini:). Nää hon kallas bara Mini men heter egentligen H....:). Gissa om ni vill. Tack Ida jag är jätte nöjd!!!! Skruvat ner en hylla i friggebodan idag, har ingen lampa där inne så Mini har lyst med mobilen samtidigt som jag skruvade. Naturligtvis var en skruv bara tvungen och vara trasig så den gick inte att få ut. Hittade ett bågfilsblad men ingen bågfil i garaget så jag sågade av den där rackarns skruven med bara bladet, suck det gick tillslut. Vi blev kalla så vi skuttade in i bastun, skööönt. Efter maten tog vi en omgång memory. Tja det är väl vad som händer en vanlig tisdag på Berget. Imorgon så är det julklappskväll på Lilla Provence, jippi vad mysigt. Då ska jag, Mini, mamma och en kompis dit. Kanske kommer några jobbarkompisar med också. Jag längtar då ska jag handla lite julklappar och säkert nått till mig själv också. Ni som bor här Luleå, häng med vettja. Kvartsstigen 11 är adressen från 18.00. Ha de gott! Kram /Sara

24 kommentarer:

lovefriidrott sa...

Tusen tack för hjälpen vännen:)
Välkommen!!
Ska bli så mysigt:)
Kram Sari

lovefriidrott sa...

Tusen tack för hjälpen vännen:)
Välkommen!!
Ska bli så mysigt:)
Kram Sari

Hanna sa...

Så mysigt.
Kram
Hanna

Unknown sa...

hej Sara
du och mini verkar ha jätte mysiga kvällar tillsammans. Vi har barnen till helgen då ska här mysas med pyssel och adventsfika.

hinner jag så dyker jag upp imorgon ska på möte - men ska verkligen försöka..
kramar Catthie

Roses & Angels sa...

Hej! Å så fina bokstäver du har beställt, underbara! Åh så kul att få träffa Sari på en julklapps kväll! KRAMA henne från mig snälla och hälsa. Tack ja tårtkväll blev det igår haha men så är det. Hihi hungrig ja, ja dom smakar inte så bra dom där kanske. Ha en fin kväll kram

Bestemor Drillo sa...

Lykke til på julklappskveld:)
Ha en fin kveld!

Änglarnas hus sa...

Ingen kan glädja som du!!...glad tisdag på dig med!!

Jag tror hon heter Hedda..ser ut som en Hedda iaf!!..

Ha det så trevligt på er julkväll!!

Kraam Sanne!

LjuvligtLantligt sa...

Javisst e bokstäverna fina, jag blev såå nöjd med mina oxå. Funderar på att beställa fler..
Så synd att jag inte bor närmre annars hade jag lätt hängt med till Sari imorgon! :(((

Kram Git

LjuvligtLantligt sa...

Ja vi har kommit in i värsta rycket här! :)
Men båda jag o gubben e snabba när andan faller på. Vi var hemma ganska sent den kvällen men vi bar in den, nattade barn, jag bloggade, gubben målade (tog ca 1,5 tim) sen blev det nattmackor och dagen efter var den torr, då slipade jag den o på kvällen pimpade vi den-KLART.
Idag har vi ju hållt på i köket, nästa projekt är att måla samtliga dörrar o sätta upp en vägg, fördelen är att vi har grymt roligt under tiden.. :)
Kram Git

i Emmas vita hem sa...

Hej Sara! Tack för dina rara ord! Så fina bostäver, jag har själv en 2:a i samma utförande :) Din dotter är så söt och passar verkligen till Mini! Kramar Emma

Shabbycharm sa...

så vackra greier du kjöpt,bokstaver är så snygt å dekorera med.
skulle bodd lite närmare för då hadde jäg slengt meg med på shopping:O)
ha en fin kveld.
kram bella

Vikeskärs hem och vardag sa...

Visst gör hon fina bokstäver. Jag har några jag med från Ida :)
Ååå julklappskväll lät mysigt. Synd att man bor långt ner i landet. Hoppas ni får mysigt.
Kram

Villa nöystu sa...

Jag tycker ni verkar ha så mysigt där på berget. H som i... Hanna kanske? Jag tycker hon ser ut som en liten sådan. Mini är ju ett fräsigt namn.
Så kul det lät med julklappskväll, jag hade gärna viljat vara med, men jag återvände till vackraste kommunen i norrbotten (hahaha) från Luleå igår.
Jätte,jättevackra bokstäver.
Å duktiga är ni, du och mini med bågfil, mobil etc.

Ha det fortsatt bra,
kram Petra

hemma hos lilla mej sa...

Vad fina bokstäver .kan hon heta Heide,eller Hanna som min dotter.Men jag tycker Mini låter så himlans gullligt.Ja hade jag bott närmare hade jag släppt allt.För att få träffa både dej och goa Sari.Vad mysigt hoppas att ni får en kanonkväll,Vad duktig hon är Mini med mobil och bågfil.Jag blir glad när jag kikar in här för ni har det så himla mysigt ni två .Ha en skön kväll och en mysig onsdag stora kramizar Rita.

Norregård sa...

Kan hon heta Hanna,Hedda eller Hilda!? Funderade faktiskt på det härom dagen...Hon passar hur som helst bäst till Mini! Det är riktigt gulligt:o)
Kram Malin

Lantliv sa...

Du och Mini ni är så söta...Ni hjälps åt Ni kvinns....det är fint att läsa om Er.....du skriver så fint om dig och din lilla dotter där uppe på berget.
Din blogg utstrålar en sådan värme....det är så jag ser dig Sara!En varm kvinna....ja nog om det....hade jag bott närmre då hade sagt till familj: Nu drar jag och träffar Sara och Sari!!!
Det hade vart nåt...gu vad kul!
kramis Anne-Lee

Sari sa...

Vilka underbara bokstäver!!
Faktiskt så skulle de passa mig och min dotter också!!! S & H! Vilket sammanträffande! Lustigt....
Och så ska du till en annan Sari imorgon...! Låter jättetrevligt med julklappskväll!
Synd att ni bor alldeles för långt bort från Närkeslätten...
Go´natt!
Kram Sari

Körsbärshöjden sa...

Håller helt med Anne-Lee..känner precis samma sak ... en sådan värme
och kärlek..

Ett besök uppe hos er hade varit toppen.. :)
Många kramar
Eva

Elsa och Helena sa...

Åhh, vad Mini och du har det mysigt:) Och vad söt hon är i sin fina pyjamas...Heter Mini egentligen Hanna?

Kramar

Tessie sa...

Låter som en mysig kväll trots sågandet och mörkret!

Hoppas att ni får det trevligt på julklappskvällen i kväll.

Kram Torparfrun

Nyanser av vitt sa...

Hej Sara
vad mysigt. Jag kan inte...lite långt till Luleå för mig. Så fina bokstäver. Vill ha...men hon hade beställningsstopp för ett tag sen. Ska se om hon ändrat det nu :O)
Sköt om dig och ha det toppen ikväll
kram

Vända blad sa...

Hej vännen! Jamen bra kvinna reder sig själv, eller...? Finfina bokstäver...Hanna, Hilma, Hilda kanske? Nu skrattar ni nog säkert =) Å, vad mysigt det lät med julklappskvällen...suck. Jag har inte ens tid att komma och då bor jag i samma stad, pinsamt.
Ha det gott och hoppas ni fick en trevlig kväll!
Kram Maria

AkH sa...

Vilka fina bokstäver. Heter hon Hanna kanske? Du behöver inte svara... Mysigt att spela spel, det brukar vi göra här ganska ofta på fredag/lördagkvällar. Vad mysigt med julklappskväll, lite långt bort! Ha en underbar kväll!
Kram Anna-Karin

Roses & Angels sa...

HEJ! JA nu är det ju snart klart så då kan man varva ner lite. Hhaha kan hända att man sätter skinkan i halsen hihi. Ja shit det gjorde ont men ja nu är det bättre bara bita ihop. Ja den här väskan skulle du se i verkligheten, man ser ju inte så bra på bild men ja så är det ju. Nej vi ska försöka njuta också o det gör man väl den dagen när det öppnar, hoppas jag hihi. Tack snälla för dina fina ord! DET värmer mycket ska du veta! Sköt om dig, ha det bra vi hörs snart igen! KRAM