tisdag 17 november 2009

En udda liten sak.....

....vill jag visa idag. Den här fotogenlampan gillar jag verkligen. Den sticker ut. Endel tycker den är fruktansvärt ful, andra att den är charmig och så jag då som tycker den är fantastisk:). Vad tycker ni? Hoppas ni vågar vara ärliga nu, jag tar inte illa upp ska ni veta:). Har försökt vaccinera mig idag. Gick en mil för att sedan köa förgäves, jag fick gå hem igen, vaccinet var slut:(. Suck suck. Nåja motion är ju bra. Kärlek till er alla!

21 kommentarer:

Roses, angels & white homes sa...

hej! Välkommen till tävlingen! KUL att du vill delta! Hahha ja det var en ovanlig fotogen lampa! Lite fulsnygg så där tycker jag!Men va ska man behöva gå så långt och inte kunna ta vaccinet??? usch! Vi ska ta det på söndag! Hoppas det inte är mil långa köer! Hörde idag på förskolan att man som vuxen till och med bråkar i köerna om att MITT barn ska få den först! MEN HALLÅ!!! ALLA får den väl??? Ja allt ska man behöva höra innan öronen trillar av! Ha en fin kväll kram

Roses, angels & white homes sa...

Hihih Tack! Ja hon hann inte vänta på någon deg så det var rån istället hihi. Ja en liten bagerska. Hon har nog bakat i förskolan på ett bakbord då hon förstod vad man gör med den. Ha en fin kväll du med kram

promenader på landet sa...

Jag tycker din lampa är antik och charmig!! Kram Maria

AkH sa...

Fotogenlampan är väldigt speciell. Jag kanske inte skulle kalla den vacker mer charmig, ibland är det så mycket runtom som betyder mer. Jag har en del saker som jag kanske hade tyckt var fula, ifall jag inte haft något speciellt minne med dem. Men din fotogenlampa var ändå rätt söt!
Osis med vaccinet! Det gick bra hos tandläkaren!
Kram Anna-Karin
hemochting

Sari sa...

Hejsan!
Ja... det var en speciell fotogenlampa! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den.. Inte direkt vacker... men... skojig!
Hmmm, denna vaccinering.... Här har det också varit sådana köer, har inte ens åkt iväg.. Kanske klokast att vänta till nästa vecka...
Ha det bra!
Kram Sari

LjuvligtLantligt sa...

Du har köpt den på Indiska väl? De har iaf en del sådana produkter nu i somras bla en supercoool taklykta som jag ville ha men som var slut när jag hade bestämt mig, typiskt!
Ja alltså tycker jag den är cool för den är så udda.

Nej jag har inte hoppat än men VAD är det med mig!? Så deppig..eller nja..inte det heller men likgiltig på ngt sätt, jobbigt är det :(

Kram vännen/Git

Bestemor Drillo sa...

Jeg ville kalle den spesiell, kanskje ikke så vakker, men litt så der! Ha en fin kveld med lys i lampen;)

Alviken sa...

Hej vännen! Om du inte hade skrivit att det var en fotogenlampa hade jag ärligt talat inte sett det, men den var frän helt klart och ovanlig! Jag törs nästan inte skriva det här men vi hade tur och fick vaccinera oss idag...kom till kön ca 16.30 och stod i nästan två timmar innan det var våran tur. Men snacka om att det är ett helt vansinnigt "arrangemang", min svärfar tyckte de borde ha använt Arcushallen istället. Då hade det gått undan och gott om parkeringar finns det ju också. Men sen är det ju så tjorvigt med vaccinet, man vet ju aldrig om det finns =S Hoppas du får bättre tur nästa gång!
Javisst heter det stenciler...det ordet hade jag helt glömt bort ;)
Kram Maria

Lilla Provence sa...

Hejsan Vänne
jag har ju sett den i verkligheten, så jag vet att den faktiskt är finare än på bild(förlåt sara) men du vet vad jag menar....suck att du inte fick vaccinera dig:( men som sagt var motion fick du ju;)
I morrn ska barnen vara hemma,,,och vet du VI SKA JULPYNTA!!!!Så mysigt:)
Tjingeling på dig
Kram Sari

Villa nöystu sa...

Sannerligen mycket speciell. Påminner om någon slags återvinning fr ett u-land, du vet korgar som tillverkas av gummidäck etc. Hemma hos mig skulle den gärna få bo i barnens rum, den är ju färgglad och "käck". Jag tror nog att den skulle göra mig glad i sin "annorlundahet" :-)
Synd m vaccineringen, men bra med all motion.

Ha det fortsatt bra,
kram Petra

Gammelbålsta sa...

Hej!
Din lampa är charmig tycker jag, kanske inget jag skulle välja direkt men den är cool. Synd att du fick gå så långt förgäves. Här i byn vaccinerar de på söndagar och kön har varit säkert 1 km lång. Jag vet en del som stått 5 timmar och när de kommit fram så finns det inget vaccin kvar.. Kul.. Min familj ska inte vaccineras så vi slipper köa. Ha det så jättebra Kram Aydan

hemma hos lilla mej sa...

Din lampa var cool.Vad jobbigt att inte få vaccinera sig.Få gå i onödan vad jobbig.Ha det gott gulliga du ♥ varma kramizar ~~~~RITA~~~~.

Titti sa...

God morgon Sara. Vilken fin liten lampa. Ja det är jättefiffigt att skriva ut egna julklappsetiketter...Ha en bra dag.Kram

Mitt Måleri sa...

hej
har aldrig sett nåt liknande ....men jag tycker den är otroligt charmig en liten utstickare =) kul att du deltar i vår utlottning
kramar till dig...
Pia

annika sa...

Mmmm den är charmig och roligt...defenitivt annorlunda. Sen beror det ju på i vilket sammanhang den finns, i vilken miljö. Kan tänka mig att den passar mycket bra i en lugn avskalad vrå där den får huvudrollen.
Det här med vaccin är ju hur knäppt som helst. Jag ids inte ställa mig i kö. Som lärare ska vi få det vecka 49! Då har ju alla barn som inte hunnit få sprutan varit sjuka. I tidningen i dag så fanns det 5 elever i en klass på 17. Resten var sjuka. Så jag förstår inte hur det är tänkt.
Ha en inspirerande dag!
Kram annika

Torparfrun sa...

Hej!

Ja en himla massa köande har det varit även för vår del för att få vaccinet. Men så när man minst anade det så öppnade sig en möjlighet att få barnen vaccinerade och då var jag snabb och åkte och hämtade dem från skolan och fick det gjort. Själv hör man ju till riskgruppen så jag fick min snabbt och smidigt för flera veckor sedan.

Vad gäller fotogenlampan så tycker jag att den var cool, känns lite asiatisk av någon anledning.

Kram Torparfrun

Elsa och Helena sa...

Lampan är fulsnygg tycker jag...Men Sara, fick du gå två mil fram och tillbaka och så fick du inget vaccin!! Det är skandal! Men ha en mysig eftermiddag nu efter allt promenerande...:)

Kramar

Körsbärshöjden sa...

Riktigt ful snygg lampa, hade varit favorit! i mitt hem :)

Kram
Eva

Lantliv i Norregård sa...

Hej, vacker är den väl inte...Men udda och riktigt charmig tycker jag!! Taskigt med vaccinet. Men bra motion blev det i allafall..
Kram Malin

Lyckoslanten sa...

Den har visst sin charm. Nu ser jag inte så detaljerat om den är gjord som återvinning, men kommer att tänka litet Bob Marley. Kanske litet långsökt tänk, men det var det som kom till mig först.

Jag har inte tänkt vaccinera mig. Få se vad det blir till. hoppas att du får ha det bra!

catthie sa...

Hej Sara
tack för tipset glöggen det ska jag prova. Jag tycker fotogenlampan är gullig den verkar inte jätte stor.
ha det gott kramar Catthie