måndag 5 oktober 2009

Vad har du i barret din skata:)

Var hos min underbara frissa/moster idag. Det är så skönt att vara där, prata, bli klippt, läsa lite skvaller tidningar, ja bara sitta och bli fin. Det första frissan sa var....så du håller på att måla. Trodde hon läst min blogg men så var icke fallet, jag hade nämligen fullt med målafärg på diverse ställen i håret:). Hade inte sett det men tyckte att håret var lite svårborstat imorse. 06.00 vill jag dock helst inte titta mig i spegeln alls så jag gjorde ingen närmare efterforskning i burret:). Nåja, nu har jag blivit av med den vita färgen och fått dit mörbrunt istället:). Lillan klippte sig så klart också så nu ser man hennes lilla ansikte lite bättre:) Väl hemma har jag fortsatt måla lite på sekretären men jag orkade inte så mycket idag, blev trött hos frissan. Bilden är tagen hemma hos min mor och far, bara älskar mammas ljushållare i zink. Må gott alla där ute!!! Kram /Sara

11 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Så härligt att bli ompysslad hos frissan! När jag fixade mina naglar så såg min manikyrist att jag hade färg överallt på dem alltid o undrade oxå vad jag höll på med.. :)
Den där zinkhållaren var sjukt fin!

Kram Git.

Lantliv sa...

Har inte funnit "min frissa" här i stan än.....så nu när jag väl går till en så blir jag glad och lycklig då jag får sitta där och läsa mina tidningar medans jag blir fixad....dricks får de som ger mig kaffe. Det är inte många som får dricks kan jag meddela..men det händer....
Gillar också ljusstaken...speciell
kramis Anne-Lee

annika sa...

Tur att du blev lite ompysslad där hos Moster så att du inte går omkring för länge och ser ovårdad ut! Skönt att gå ner i varv och bli omskött. Vilken härlig ljusstake!
annika

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysig att gå till frissan och bli ompysslad. Vilken fin ljusstake ja den var kanon.Ha en skön kväll och en härlig tisdag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Sari sa...

Vilken rolig rubrik på ditt inlägg!!
Jag blev så nyfiken och var tvungen att läsa vad det handlade om!
Åh, vad skönt att bli ompysslad! Jag skulle nog också behöva gå till frissan, men... jag vet inte...
Stolen blev jättefin när du målat den! Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att någon bara slängt den...
Ha det bra! Kram Sari

Husmys sa...

Jag har också en tendens att få "snygga" slingor när jag målar.
Fin ljusstaken är.
Min första bild i dagens inlägg skulle du haft till det här inlägget, hade passat bra.
Kram Anneli

Lantliv sa...

Hej Sara,
gjorde varsin Mojitos igår kväll...fräscht. Det var riktigt gott!
Såg att jag inte lagt dig i min blogglista...ve och fasa...nu hamnar du där,
Ha en fin tisdag...jag e ledig idag mmmmm
kram Anne-Lee

Camilla sa...

hej hej!
Ja man vet ju aldrig vem som läser ens blogg..lite läskigt faktiskt..
Vilken mysig bild, jag behöver många mysbilder för att lusten att fixa till inne ska komma...jag vill bara vara ute...Men men, det kommer väl så småningom!

Vilka containerfynd förresten! Jag har också fyndat fast på återvinningen, fick övertala maken att diskret få upp fynden på släpvagnen, fniss..

Ha en härlig dag!

LillaFlisan sa...

Vilken fin ljusstake din mamma har!

Känner igen det där med målarfärg i håret, hehehe!

Kram

Flisan

i Emmas vita hem sa...

Hej Sara :) Fniss...känner igen mig, brukar också ha målafärg lite överallt, ofta i håret! Tur att jag har så ljust att det knappt syns ;)
Superfin ljuslykta! Många kramar Emma

Fröken Fräken sa...

Ja, i min "aktningsvärda" ålder så föredrar jag att få håret brunt än vitt ;-) Men det påminner mig om att jag verkligen behöver boka klipptid!

Tack för dina snälla ord, alltid bra om mina negativa erfarenheter kan leda till något glatt hos andra!