torsdag 12 maj 2011

Världens bästa färg

Hej
Vill bara slå ett slag för världens bästa färg LADY från Jotun. Underbar att jobba med och dessutom täcker den mycket bättre än andra färger. Målar inte med någon annan färg och den vita kulören är bara så fin.

Två kompisar

Hit åker vi på lördag om det inte blir storm. Premiärtur till stugan med båt väntar. Hoppas på fint foto väder så ska jag visa er sen. Undra hur mycket is som ligger kvar där ute.

Har jag visat er min fina Sverige karta? Den hänger i trapphuset och är fyndad på loppis för 75 kr.

Idag har jag varit och storhandlat massor med god mat och vin. När man är i stugan ska man äta gott också. Ska baka focaccia och grilla kyckling. Bär med vit choklad i ugnen och glass. Gott vin och så mina favoriter till lunch, rosmarinsgresini med färskost och parmaskinka. Till det ett gott bubbelvin. Låt oss hoppas på att vi alla får sol i helgen! Säger trevlig helg redan nu!

Ha de gott! Kram /Sara

tisdag 10 maj 2011

Hej alla där ute!
Vad gör ni på en helt vanlig tisdag?
Här på Berget händer det inte mycket, känner mig trött och hängig idag. Denna trista maginfektion tar flera månader att få bort. Vissa dagar känns det ok och andra känns det öken. Idag är det en öken dag men jag sätter mig i soffan med en kopp te och en hund på fötterna och bloggar runt lite i jakt på inspiration.
Älsklingen jobbar kväll, Mini sover och Hanna är ute och reser, då passar jag på att göra nästan ingen ting. Ganska skönt på en helt vanlig tisdag.
Min fina lilla sexåring som faktiskt börjar bli en hel del olydig, en riktig busunge. Det hör väl till att det blir så men jag tycker allt att hon har lite väl mycket knäck i lurarna eller så kanske sexåringar är så. Känns som att hon glömmer det jag sagt på en sekund men hon är ju väldigt snäll. Ja ni hör hur jag klagar och sen slätar över :). Undra hur hon blir som tonåring.....klok som sin mor får vi hoppas........gulp.

Ha det gott alla tisdagsfirare där ute! Kram /Sara

måndag 9 maj 2011

Det kanske inte prunkar på Berget direkt..

..... men det är lite på gång.
Styvmorsviol och några små blå som jag inte vet vad det heter.

Rabarbern kan man ju alltid lita på men den verkar tveka lite. Klandrar den inte, det har verkligen varit kallt. Tack så hemskt mycket för era söta kommentarer om reportaget. Ni är för gulliga. Idag har det varit 21 grader varmt här. VA vilken värme chock det är man inte van vid men det ska visst ordna upp sig till det vanliga iskalla till imorgon redan.

Har varit i stallet idag med Mini, hon har blivit så duktig på att rida och fixar det mesta själv numera. Gud så jag är sugen på att köpa en häst igen. Fanns en stoooooor vacker en till salu. Har ju 2 flickor som skulle kunna hjälpa mig ta hand om den. Min man kan faktiskt också rida men han vill ha en till hund. Ja hur löser vi detta nu.

Ha de gott alla där ute! Kram /Sara