tisdag 13 april 2010

En liten kik i Hannas rum....

....det börjar så smått att bli färdigt, lite mer tavlor bara. Hej alla! Ytterligare en dag med sol, regn och tinande snö, det ger energi. Jag börjar känna mig bättre också, äntligen.
Nya sängen, kolla sänglampan, är den inte ursöt!!!
Hylla som vi fixat till med lite spets Soffa och fin gammal kista som bord Detta gamla klaffbord har Hanna själv målat vitt Söta krokar från Lilla Provence Ska försöka fånga rummets ägarinna på bild någon dag så ni får se hur fin hon är. Här öser regnet ner helt plötsligt, häftigt! Ha en skön kväll alla, nu ska jag tända lite ljus och mysa en stund med Mini. Kram /Sara

måndag 12 april 2010

Lite nostalgi

Hej på er! Har rensat i lilla förrådet idag. Passade på att gå igenom gamla foton, herre gud vad tiden går. Vilka hemska kläder och frisyrer som har passerat:). En roligt stund var det ialla fall. Fick dessutom en idé, ska visa när det är klart. Fotat lite detaljer mest på lek, här kommer några.
Tobbes lilla bebissko
Pillriga saker
Hjärtan på tråd Någon som vet om detta är plättar i luften? Ha en fin måndag alla där ute och tack för era gulliga kommentarer. Kram /Sara

söndag 11 april 2010

Vårtecken från Norr

Hej alla! Vilket väder vi har idag här i Luleå, solen lyser så jag, mamma och Mini har det helt underbart. Här kommer ett säkert vårtecken.
Årets första cyckeltur Jag och mor dricker kaffe på balkongen, Mini leker.
Ha en skön Söndag alla där ute och njut av solen ni som kan! Kram /Sara