lördag 20 februari 2010

Lite lördagspyssel

Hej alla vänner där ute! Burr vad kallt det är här i norr men fantastiskt vackert! Idag har jag pysslat lite presenter till en kär vän som fyller år.
Strutar med chokladgodis som jag bakat åt henne. Kort och tändsticksask som hon ska få Paket En sådan här är det i De finns på Lilla Provence Nytt kuddfodral till mig själv, hittat på Åhlens.
Nu ska jag peta i mig lite kyckling och sedan ska jag prommenera en lång lång bit till en kompis för att titta på melodifestivalen. Det ska bli trevligt om jag nu inte fryser ihjäl. Kram på er! /Sara

torsdag 18 februari 2010

Fredagsrecept

Hej på er! Hoppas ni alla har det gott i stugorna. Här har vi ätit älgskav och potatismos med hemkokad vinbärsgelé, det var gott. Nedan ska ni få ett fredagsrecept.
Först vill jag visa vart hon får bo vår lilla häst. Fint sällskap har hon:).
Världens enklaste pastasallad 4 port. 200 g pasta 75 g ädelost 1 dl matlagningsgrädde 200 g rökt kalkon eller skinka 1/2 gurka 1/2 purjolök 1/2 isbergssallad 2 msk grovhackade valnötter Koka pastan och spola den kall Riv osten och blanda den med grädden Strimla kalkon, gruka, purjolöken och salladen. Blanda ihop allt i en skål. Servera med ett gott bröd. Ha en skön kväll alla fina vänner där ute! Kram /Sara

onsdag 17 februari 2010

Vi har blivit med häst

Hej alla kära vänner, hoppas ni haft en strålande dag! Här uppe i Luleå har vi -20 igen men solen lyser så det är väldigt vackert ute. Här på Berget har vi blivit med häst.
Så här såg hon ut när hon kom Efter en stund fick hon prickar, ni förstår säkert varför:) Sedan fick hon sin rätta färg Sedan en liten slipning Så fin hon blev vår pålle, nött och skrovlig :)
Ha en fin kväll alla där ute! Kram /Sara

tisdag 16 februari 2010

Mer detaljer idag

Hej på er. Ytterligare en dag med sol, gud så härligt! Man känner sig pigg:). Lite fler detaljer och mönster kommer här idag sedan ska ni slippa det ett tag.
Snart är det dags för palt och semlor, sedan tror jag inte vi orkar göra något mer idag. Men vad gör det för det är ju OS!!!!! Ha de gott och tack för alla era fina kommentarer. Kram /Sara

måndag 15 februari 2010

Mor har tagit kommandot på Berget

Hej där alla och glad måndag! Min mor har tagit kommandot över maten här på Berget, Det slarvas tydligen så idag har det landat en stoooor paltgryta här och en burk nykokad lingonsylt. Gott! Jag och Mini ligger och jäser i varsin soffhörna. Nu har vi palt för flera dagar:). Här kommer mer detaljar.
Härliga mönster
Snälla ni gör mig en tjänst, nästa år vi den här tiden då det är dags att avläsa vattenmätaren igen. Påminn mig då om att jag INTE ska lyfta tvättmaskinen och torktumlartornet själv för att komma åt att se mätaren. Man kan nämligen få ryggskott av det. Jag har väldigt lätt för att glömma sådant :). Ha en skön kväll alla! Fler mönster och detaljer kommer imorgon. Kram /Sara

söndag 14 februari 2010

Detaljer

Hej alla fina vänner! Hoppas ni alla har en underbar alla hjärtans dag! Här på Berget har vi vilat, myst och vårdat varandra i dagarna två. Skönt! Vi hamnade på en överraskningsfest igår. Sushi, tårta och presenter till oss båda. Vilken lycka! Tack mamma och pappa!
Älskar när solen silar mellan trädgrenarna. Har fotat en mängd detaljer här hemma i dagsljus.
Hyllan i mitt utekök
Mer detaljer kommer imorgon. Ha en skön kväll med era nära och kära och har ni dem inte hos er så ta hand om er själva! Kram /Sara