lördag 27 februari 2010

Stök och bök

Hej på er alla. Tänk idag kom det mer snö....vilken tur, vi har ju knappt någon......... Skönt är det ialla fall att det bara varit -9 grader idag. Jag och Mini har varit på badhuset med några kompisar och deras dotter. Det var väldigt roligt:). Annars händer det inte mycket här på Berget, Mini leker och jag är lite disträ och kommer inte på något vettigt projekt att ta tag i förutom tvätten. Ligger mest och dagdrömmer i soffan, det är ovanligt, undra vad jag har fått för bacill:).
Vad har hänt i mitt vardagsrum? Jag som är så söt behöver väl inte städa????
Tror ni mamman på berget gick på det där gamla tricket??? Ha en fin kväll alla där ute! Kram /Sara

fredag 26 februari 2010

Äntligen fredag!

Hej alla fina där ute! Äntligen är det fredag och Mini är hemma igen. Hon är förkyld och hostig men vi får hoppas att det går över för imorgon ska vi visst till badhuset igen.
Ett särskillt tack till Dig som gav mig så gott vin! Vi ses snart igen;).
Ha det gott alla där ute och ta hand om varandra. Kram /Sara

onsdag 24 februari 2010

Lite mer pyssel men mest.....

....OS. Kära vänner jag är mitt uppe i en tuff medaljstrid så jag har försakat er till fördel för OS. Så blir det några dagar till men sen är jag tillbaka vältränad som aldrig förr. Vänner som ska gifta sig. Vad ska de få av mig tro och vart kan det vara köpt, ja vart tror ni, svårt va:) Men det får vara en hemlis för de kanske läser detta, man vet aldrig. En liten smygkik kan ni få ialla fall:). Hoppas det gillar den romantiska stilen vintage wedding, nått säger mig att jag är lite fel ute men vad sjutton de kanske lär sig gilla det:). Å jag är ju ett föredömme i romansbranchen, HAHAHAHA. Om jag mot all förmodan någon gång skulle råka gifta mig så blir det Vintage syle det är då ett som är säkert! Ha de gott och hjälp mig nu vinna stafetten och storslalomen ikväll jag är helt slut redan efter första åket. Kram /Sara

söndag 21 februari 2010

Kalas dag blir det idag

Hej och tack för era fina kommentarer, ni gör mig alltid så glad! Idag blir det först födelsedags kalas hos en vän, sedan skridskoskola. Då får jag träffa min efterlängtade dotter och tjuva lite pussar och kramar. LÄNGTAR! Sedan åter igen en fin OS-kväll. Kan de bli en bättre Söndag än så????
Den här blomman har kämpat sig genom vintern, bra jobbat lilla vän.
Nu ska jag damsuga och sedan hoppa i duschen! Ha de gott! Kram /Sara